Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sopot brązujący

sopot brązujący

Polecane posty

Gość sopot brązujący

Hej ;) kupiłam właśnie sobie balsam brązujący relaksujący z ziaji używałyście go kiedyś?? jakie macie opinie i wogóle doświadczenia z tego rodzaju balsamami??

Gość sopot brązujący
Koloryzuje na pomarańczowo ?;((

U mnie sisotra smarowala buzke razem z szyja umiala poprostu to dobrze rozciagnac ze nie bylo plam.Ja jak posmarowalam to zwlaszcza przy brwiach mialam bardziej pomaranczowe i radze dobrze umyc potem rece i paznokcie.Wlasnie duzo zolkly mi paznokcie wiec od razu szorowalam szczoteczka no ale nie uzywalam tego bo tak jak mowie trzeba umiec nalozyc.Moze CI sie uda :)

Dlatego jak się używa balsamów brązujących czy samoopalaczy, zakłada się rękawiczki np. lateksowe do rozsmarowywania ;) Poza tym używałam kiedyś sopotu i w sumie byłam bardziej zadowolona używając go niż dove. Aby nie powstawały plamy czy zacieki używaj peelingu do ciała ;)

Gość sopot brązujący
Ok dziekuje wam dziewczyny ;))

Jak dobrze umyc potem rece to w sumie nie byly juz pomaranczowe no ale musialam sie przekonac na wlasnej skorze. Lato idzie wystawmy buzki na slonce ;)

Gość sopot brązujący
a czy mogę go również uzywać do twarzy ?? czy powinnam kupic jakiś krem??

Gość sopot brązujący
Ewcia wystawimy ;)) tylko najpierw trzeba sie rozebrac i trochę nie fajnie takim bladym ;DD

Gość sopot brązujący
Moge stosowac ten balsam na twarz??

Mnie rowniez pofarbowal na pomarancz ;) przed samoopalaczem, czy innym balsamem brazujacym zrob sobie peeling calego ciala, naloz lekki balsam nawilzajacy i jedziesz z koksem ;) ja robie sobie tak 2,3 razy w tygodniu i wygladam dosc zdrowo (jestem cholernie blada :()

No moja sisotra smarowala cale cialo, buzie takze. Tylko pamietaj jak bedziesz nakladala na buzke to dobrze na szyje rozciagnij bo bedziesz wygladac jak w masce :)