Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celin Digion43

moje 3 miesięczne dziecko robi co dwa dni kupę czy to jest wporząku?

Polecane posty

Gość Celin Digion43

ale jak już zrobi to baardzo wielka. jest na bebilonie

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
dziecko może przez 3 dni nie robic kupki.. jego jelita wchłaniaja cały pokarm nie zostawiając resztek..

Gość oddam
dzieci na mleku modyfikowanym mogą robić kupę nawet raz na 6 dni. co dwa dni jak najbardziej mieści się w normie. Zawsze możesz zadzwonić do położnej lub pielęgniarki środowiskowej to ci poradzi :)

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
www.dziecko24.pl Polecam ta stronę jak masz problem to pisz a w ciągu godziny uzyskasz odpoiwedz

Gość marzenstos
Wszystko ok. To normalne wrecz u niemowlat, organizm dopiero sie przyzwyczaja i dlatego czasem moze nie robic 2, 3, a nawet 4, oby nie tydzien bo wiadomo wydalanie musi byc. Jezeli sie nie meczy i nie steka, czy widzisz ze brzuszek nie boli to ok. Ale jesli jest inaczej to ( w ogole dawaj do picia niezaleznie od kupki przegotowana wode schlodzona- pomaga) i jesli uwazasz ze to zaparcie -wazelinka posmaruj odbyt dziecka i delikatnie wsadz tam koncowke termometra, tylko nie gleboko, powinno pomoc, ale jak dokladnie wykonuje sie z tym termom. to poczytaj gdzies, bo osobiscie tego niedokonywalam, balam sie wrecz... za to mama mojemu dzidziusiowi tak robila bo mial problemy. Glowa do gory! Ciao :*

Gość saleminka8
mój zaczął robić 1 na dzień od 4 miesiąca,teraz weszliśmy na mleko 2 i robi 2 kupki jednego dnia lub jedną,a czasami ma przerwę 2 dni ;)