Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

nauczyciele powinni być surowo karani za zadawanie prac domowych

Polecane posty

:classic_cool: więzieniem albo torturami :classic_cool: te kurwy zadały 2 referaty :O niech ciągną fleta :O

witam :classic_cool: nie, nigdy bym nie wpuściła żadnej pindy z mojej szkoły do domu PAN KAMIL CIĄGNIE FLETA-wybaczcie, musiałam się pożalić na nauczyciela :classic_cool:

też może być :P:P:P to taki frajer i społeczniak, ja pierdolę :O

pfi i to niby ma być dużo zadania? ja właśnie mam zamiar się zabrać za zadanie które zajmuje mi ok 4-5 godzin a to tylko jeden przedmiot;]

Gość też uważam że prace domowe
niczemu nie służą, 3 lata gimnazjum i 3 lata liceum odrabiałam prace domowe na szkolnych parapetach spisując je od innych najczęściej i co? niebawem będę pisała pracę inżynierską

no właśnie, zadają, a jak ktoś się napracuje to nie sprawdzają :P pana Kamila to tylko za chuja powiesić [o ile ma] :classic_cool:

kołdor może stwórzmy jakis związek, Kafeteryjny Związek Antyszkolnych w skrócie KZA :classic_cool:

jestem za :D a może znajdzied się jakaś szkoła chętna na pana Kamilka :D ? [mam jego fotę, chcesz na maila :D ? ] no 2 w porównaniu z 1 to koszmar :P ciekawe, co będzie dalej :P

Gość melissaa **
Po przeczytaniu tego temtu stwierdzam, że za mało zadałam moim uczniom . W poniedziałek to nadrobie :D:P

Ja miałem 4 lata ogólniaka ale też nie pamietam żebym w domu lekcje odrabiał. Zawsze się znalazła jakaś głupia co za mnie zrobiła a jak już musiałem sam to na przerwie przed lekcją i na tych 3 i 4 się do matury dotelepałem. Od 3 klasy to tylko jeden zeszyt nosiłem bo i tak nic w nim nie pisałem a kserowałem od innych :P

Kołdor wydaje ci się wiesz:) będąc w 2 klasie wydaje ci się że jest gorzej niż w 1, w 3 będziesz miała wrażenie że jest gorzej niż w 2 bo to prawda starzejesz sie kobietko nauki dochodzi:) a gdzie chcesz iść dalej do średniej czy zawodowej?

melissa, mam nadzieję, że nie uczysz w moim gimnazjum :P diabeł, ja tym, co chcą żebym za nich odrobiła mówię, żeby się pierdolili :classic_cool: do średniej :)

Gość melissaa **
ucze w szkole specjalnej :D

Gość melissaa **
kołdor-> troszke szacunku dla nauczycieli :O

jak oni nie szanują mnie, to ja nie szanuję ich :classic_cool: znam tylko 5 takich, których lubię :O reszta może zostać wyrzucona z pracy :classic_cool: