Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka_17

Zostawiają nas kiedy ich potrzebujemy

Polecane posty

Gość julka_17

Ja już po prostu nie mogę. Chłopak mnie zostawił, najlepsza przyjaciółka się nie odzywa, a w domu mówią, że tylko im pyskuje. Zaraz eksploduję, albo wydrapię komuś oczy. Nie jestem jakieś emo, co wiecznie narzeka, ale te nerwy mnie wykończą. Myślałam, że mogę liczyć na bliskie osoby, a okazało się, że wszyscy są tak samo fałszywi. :(

Gość zuleczkaaa
ne raz tak w zyciu jest zjebanie nie mart sie bedzie ok ;)

Gość amelie_199
Każdy tak czasami ma i nic na to nie poradzisz. A skoro odwrócili się od Ciebie, to znaczy, że nie byli Ciebie warci. Rozejrzyj się wokół. Teraz jesteś niezależna.

Gość julka_17
I co z tego, że niezależna? Zawsze byłam niezależna. Nie wytrzymam już tu!!!

Gość amelie_199
Skoro nie możesz tu wytrzymać, to wyjedź gdzieś na trochę i oderwij się. W jakieś spokojne miejsce. Takie z dala od ludzi najlepiej. Ja kiedyś byłam na Kaszubach i tam było jak w innym świecie.

Gość julka_17
Mogę w sumie pojechać wszędzie, a Kaszuby nie są tak bardzo daleko. Ale jak już miałabym gdzieś jechać to raczej w góry. Tylko co ja tam będę robić sama?

Gość julka_17
Dzięki :) Może rzeczywiście skorzystam. A znasz jakieś kwatery warte polecenia?

Gość amelie_199
Ja w Bieszczadach byłam tak dawno, że już nazw nie pamiętam. Za to widoki utkwiły mi w głowie na całe życie. Cudowne. Łezka się w oku kręci jak oglądam te zdjęcia... Przy tych linkach coś jest, więc szukaj. Ja lubię takie urokliwe chatki w górach.

Gość julka_17
Hm.... No szkoda. Spróbuję znaleźć coś sama, chyba kwater tam nie brakuje... Pytanie tylko czy taka podróż mi pomoże...? W każdym razie dzięki za chęć pomocy :) Pozdrawiam

Gość amelie_199
Musisz się trzymać. Czasami jest w życiu ciężko, ale zawsze smutek mija i wychodzi się na prostą. Nie wolno tylko się poddawać. Zrób sobie przerwę i wróć do normalnego funkcjonowania.

Gość amelie_199
Myślę, że Ci pomoże. Każdemu chwila odpoczynku pomaga. A może wokół jest ktoś inny z kim możesz gdzieś pojechać. Rozejrzyj się. Życzę powodzenia i nos do góry!