Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljmfogdog

no to już nie wiem...

Polecane posty

Gość ljmfogdog

w poniedziałek (14 dzień cyklu-cykl u mnie trwa przeważnie 29 dni) byłam u gina zauważył na usg pochwowym jajeczko w janiku powiedział, że na nastepny dzien i ten po nim możemy sie starac o dzidziusia wiec kochalismy sie 4 razy w ciagu tych dwoch dni, na nastepny dzien jeszcze-zeby w razie czego tez sie udalo.. no a dzisiaj (18 dzien cyklu) pojawił sie znowu śluz przypominający jajeczkowanie o co chodzi? do tej boli mnie jajnik lewy i brzuch ogólnie wczoraj też pojawił sie dziwny ból brzucha jak na okres nie wiem, o co kaman... temp w pochwie 37,2 znowu owulacja? wiadomo,ze nie, ale skad znowu ten sluz?? wczoraj juz nie bylo zadnego sluzu i bolu jajnika ani nic (zapalenia itd nie mam bo bylam przebadana dokladniutko w poniedzialek) chyba w 18 dniu cyklu temp powinna juz ciut spasc i nie powinien wracac sluz? co o tym myslicie, mam szanse,ze sie udalo? wiem, że to śmieszne że Was o to pytam, no ale niejedna z Was rodziła, była w ciąży itd to nasza pierwsza próba więc zapewne się nie udało ale zastanawiam się skad ból brzucha i ponowny śluz boję się zapeszać i za wcześnie zastanawiac ale moze sie udalo...?

Gość ljmfogdog
aha dodam, że dzisiaj się obudziłam rano i takie mdłości miałam jak nigdy w życiu zastanawiam sie, co sie dzieje, przeciez nawet gdyby wielkim cudem to pierwsze objawy ciąży co najwyżej 3tyg po zapłodnieniu:/