Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea............

facet po 4 miesiach znajomosci nie wie czego chce

Polecane posty

jestesmy 4 miesiace razem..po miesiacu bycia ...gdzie było wielkie wow wow..nagle zaczał sie odsuwac raz jest super raz mniej super... on sam nie wie czemu tak ma...jak to mówi zablokowałem sie przyjaciele mu mówia ze go poierdoliło;)... ze powinnien sie leczyc mnie bardzo zalezy na nim wykluczam ze ejst ze mna dla sexu itd bo to nie ten typ, zreszta czesto sie spotykamy itd..ale nie ma w tym płonacego uczucia jakie było na poczatku... na poczatku jak było fajnie nie gadalismy o uczuciach..dopiero jak zaczeło sie sypac..to zaczelismy..po ok 2 miesiach..i teraz czesto rozmawiamy szcerze ja jestem tak zakołowana ze nie wiem..z jednej strony chce z nim byc a z drugiej to czekanie na niego mnie dobija.. dodam ze to wszystko przez tragiczne rozstanie z była które bardzo przezył..co prawda juz był w jednym zwiazku po niej i w zasadzie to mineło jzu 2 lata..ale jak to mówi boi sie zaangazowac chcoiaz na poczatku był mna oczarowany i swiata poza mna nie widział juz nie wiem co robic....

dodam ze to moj pierwzy facet a mam 23 lata..pewnie jakbym wczesniej była w kilku zwiazkach to było by mi łatwo odejsc a zdrugiej strony boje sie znowu wrocic do roli singla

nikt nie doradzi:(?:D

Gość to ty abrakebabra
czy jak ci tam:P?

nie hokus pokus

A on wczesniej byl w zwiazku? Ile ma lat?

napisałam ze był długo w zwiazku i ma 26 lat dodam ze to wszystko przez tragiczne rozstanie z była które bardzo przezył..co prawda juz był w jednym zwiazku po niej i w zasadzie to mineło jzu 2 lata..ale jak to mówi boi sie zaangazowac chcoiaz

Gość a nie znasz ty
innych znakow interpunkcyjnych oprocz wielokropka?:O

Ja powiem Ci tak - jak u mnie facet jest do 2 tygodni niezdecydowany do związku, to się go pozbywam. Z moim obecnym poznaliśmy się w styczniu, po 2 tygodniach oficjalnie byliśmy parą :) Widzisz zasada jest taka - jeśli facet nie wie, czego chce - to oznacza jedno. Nie chce Ciebie.