Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwio1984

Wypadanie wlosow help

Polecane posty

Gość sylwio1984

od pigulek anty wypadaja mi strasznie wlosy. po dwoch latach zostala mi na glowie jedna trzecia z etgo, co mialam kiedys. czy po odstawieniu pigulek wlosy odrosna??

Gość milusia malusia
kup sobie Belisse

Gość sylwio1984
biore i nie pomaga nic :( mialam juz belisse, vitapil, skrzyp i doppel herz na wlosy (jest taki)

Kup tabletki SILICA, naprawdę dobra i nie droga 100 tabletek kosztuje około 30 zł, bierze się jedną dziennie wiec wystarcza na 3 miesiące..

Gość moze H pantoten classic
albo merz special

Gość gsgr4ssgsgsr
H pantonen jest dobry cz y jakos ta k :P

Gość gsgr4ssgsgsr
albo inneov

Gość dzasta900
szampon REVITAX :)

Gość erregrewhrt
to wina hormonów, wydaje mi się,że tabletki typu skrzyp polny, belissa its na niewiele pomogą, musisz zmienic pigułki, bo twoja gospodarka hormonalna sie rozregulowała, tak przypuszczam

REVITAX Myję głowę tym szamponem od ok. 4 m-cy. Moim zdaniem jest super. Włosy zaczęły mi wypadać ok. 6 m-cy po porodzie. Wypadały mi tak bardzo, że widać było skórę głowy!!! W aptekach szukałam czegoś, co mogłabym używać podczas karmienia piersią. Specjalne kuracje witaminowe odpadały. Fryzjerka radziła bym używała maseczki WAXa, ale ta w moim przypadku się nie sprawdziła. Polecano mi oczywiście Vichy, ale te preparaty z kolei sporo kosztują. Wreszcie w jednej z aptek dostałam Revitax. Włosy po ok. 2 tygodniach przestały mi praktycznie wypadać. Po ok. miesiącu zaczęły się w sposób widoczny zagęszczać. Jedna butelka starczyła mi na 3 m-ce codziennego mycia (włosy do ramion). Szampon ten poleciłam też mojej 50 letniej cioci, której włosy zaczęły wypadać podczas menopauzy. Też jest bardzo zadowolona z efektów. POLECAM BO JEST ŚWIETNY!!!

Gość Siuup
Włosy potrzebują czasu na regenerację nawet 3 miesiące, jeśli nie będziesz ich dalej niszczyć od środka to może odrosną ale to zależy od tego jak zadbasz o swój organizm i czy tylko to wpływało na wypadanie włosów ;/