Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zieloooona

odmowa zeznań jak napisac wniosek pomocy!!!!

Polecane posty

Gość zieloooona

proszę mi napisac jak napisac taki wniosek o odmowie składana zeznań.bardzo was proszę

W jakim procesie? cywilny , karny? I na podstawie czego chcesz odmawiac skladania zeznan? Jestes rodziną ,bliskim?

Gość pobita//l
w procesie karnym,przeciwko mojemu narzeczonemu,prosze pomóż mi bo cały dzien szukałam takiego wniosku

Gość zieloooona
czarna toga czy mógłbys mi pomóc...czy ktos mi pomoze

Gość zieloooona
jest to proces karny przeciwko mojemu narzeczonemu,byłam juz przesłuchana przez policje,ale sprawy jeszcze nie było więc musze złożyc ten wniosek przed sprawa,a nawet nie wiem jak to napisac

Gość wiktor99
zmień narzeczonego

Gość zieloooona
wiktor99 ty zmien tok rozumowania bo tępy jesteś

Nie musisz składać żadnego pisemnego wniosku. Musisz jedynie stawić się na przesłuchanie i przed przesłuchaniem złozyc ustne oswiadczenie o odmowie skladania zeznan motywując to tym że mają miejsce przesłanki z artykułu 182 kodeksu postepowania karnego a mianowicie jestes osobą bliską dla oskarzonego - pozostajecie w wspolnym pozyciu. Z reszta przesłuchujący uprzedzi Cie o prawie składania zeznan. Tak wiec głowa do góry

Gość zieloooona
dziękuje Ci czarna toga,w końcu mam jakies rozwiązanie,pozdrawiam,miłego wieczorku zyczę..;)

Nie doczytałem ze byłas już przesłuchiwania. Taki wniosek pisemny to jest banał , napisz tak : Zgodnie z przysługujacym mi prawem przewidzianym w art 182 kodeksu postepowania karnego korzystam z prawa odmowy skladania zeznan. Wniosek swoj motywuje faktem ,iż jestem narzeczoną oskarżonego a wiec osobą najbliższą w rozumieniu w/w przepisu ustawy" "

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość gość
proszę mi napisać , jak napisać taki wniosek o odmowie składana zeznań.bardzo was proszę

Gość gość
Proszę pomóżcie. Otóż chcę złożyć wniosek o odmowie składania zeznań, ale nie wiem jak. Pani prokurator była bardzo nie miła i nie powiedziała jak to zrobić. Jest to sprawa karna przeciwko mojemu szwagrowi. Proszę pomóżcie.