Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teodor Teodorewicz

Napierw kasa, potem uczucia - postawilem na taką opcję i opłaciło się

Polecane posty

Gość Teodor Teodorewicz

Do tej pory spotykałem sie z dziewczynami, ale bylem bez kasy (miałem marną pracę w urzędzie). nie mialem za co jechac z nimi na wakacje, choćby w polskie góry, nie miałem auta (jeżdzilem autobusami), mieszkalem z rodzicami, ciągłe frustracje. A przeciez dziewczyny oczekaują bezpieczeństwa, choć wiele te granice przekracza i leci na kasę. Jako golec nie miałem szans na atrakcyjne dziewczyny. W dodatku brakowalo mi śmialosci i czułem sie gorszy od innych. Od roku mam wlasną firmę, prace w urzędzie rzuciłem w pizdu. Robie wnioski unijne za pieniadze, ale dla siebie. Bo do tej pory jako urzedas to robilem za 1360 zl na reke. teraz za to samo mam srednio w miesiacu ok. 20 tys. I to na czysto, zatrudnilem nawet chlopaka do pomocy i sekretarkę. I teraz nagle zaroiło sie od dziewczyn. Owszem niektore leca na kasę ewidentnie,ale wieskzosci moja firma i ja sam jako jej wlasciel im imponują. To dziala na kobiety. Niezależnosc. Mam teraz dobre auto i mieszkanie. I mogę wybierać. faceci, najpierw zadbajcie o swoje życie, potem wpuszczajcie do niego kobietę. Zasada jest niezmienna od lat: nigdy nie wiąż sie z kimś, kto ma więcej problemów niż ty sam. Kobiety tej zasady przestrzegają.

Gość Andrzej bezrobotny Białystok
jestes durny cwel

Gość mam dośc ściemniactwa
sranie w banie i co z tego znajdziesz panienke która cię ogołoci.Uczucie jest wtedy kiedy kobieta nie patrzy na firme kase i auto a interesuje się tobą ja osobiście jako kobieta nigdy mnie to nie ciągło co nie zdobęde sama to nikt mi nie da.Fakt teraz będziesz miał branie tylko uważaj

Gość urzędaska
zgodzę się tylko z jednym: kobiety nie beda z ty co mają więcej problemów niż ona sama, emocjonalnie skaleczni faceci szukaja balsamu na rany a nie miłości a kasa? kasa jest nieważna,chyba że szukasz pustej paniusi bo żadna szanujaca się dzewczyna na to nie patrzy