Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambrosija

No i poszedl na imprezę, udałam twardzelkę i siedzę sama jak dupa!

Polecane posty

Gość Ambrosija
alez spokojnie kochani :) Ja uwielbiam przebywac z ludźmi i jestem rozrywkową kobieta, lae czasem sa sprawy ważne i ważniejsze, że tak to ujmę ;) Nauka to mój priorytet obecnie i tak musi byc.

No właśnie, niech chłopak idzie na imprzkę i niech się wyszaleje. W końcu tyle czasu bez kobiety, bez seksu. Trzeba jakoś rozładować to napięcie seksualne.

Gość Ambrosija
fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj - kochana nie załamuj rąk!! W dzisiejszych czasach trzeba umieć dobrze sie sprzedać, byc reprezentatywnym, a wiedza jest na 3 miejscu, także spokojnie :) Wiesz, ze zanlezienie dobrej pracy i faceta to zasługa przypadku ;)

Gość Ambrosija
Wredniaczku słodziaczku - buźka :* ;) Co tam u Ciebie dobrego ?

Gość fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj
Ambrosija - taak, masz rację, ale ty masz chociaz to przeswiadczenie ze skonczylas cos dobrego na dobrej uczelni itd., ludzie maja cie za kogos, a nie tak jak mnie :(

mi sie nawet uczyc nie chce, na moich studiach nie trzeba sie uczyc doslownie nic :O Sa osoby ktore NIC nie robia a itak przechodza...;)

Gość Ambrosija
fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj - po pierwsze, musisz sama siebie zaczac cenić! I tak jak ty bedziesz cenić siebie, tak otoczenie to odbierze i wiele kwestii od tego zależy, i w sferze uczuciowej i zawodowej, itd. Główka do góry, trzeba szukać, próbować, nic nie tracimy w ten sposób, a jedynie nabywamy doświadczeń do kolejnych rozmów kwalifikacyjnych, byc moze do tej lepszej pracy?? :) Bedzie dobrze, spokojnie.

miał być koniec tematu nauki:D napiszcie lepiej co dzisiaj porabiałyście-poza studiowaniem:D

u mnie sa juwenalia, takze dzisiaj nie studiowalam :D:D

Gość Ambrosija
hm... na siłowni byłam, bo mam sięnie wstydzić ciała na wakacje, taki mialam cel. Tonęłam w kserówkach, pośmaiłam się na uczelni, zmoklam, ochlapał mnie dwa razy samochód na moje nowe buty i legginsy :D No i planowalam menu na jutro, bo zaczełam jeszcze pewien kurs. A Wy?? Coś interesującego?

Zalamalas mnie jeszcze bardziej. ja siedze na necie caly dzien. Boze przeciez ja przegralam zycie :O:O:O

Gość Ambrosija
fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj - oj nie, nie chcialam tego!! Hm... a może moge Ci coś doradzić, wal śmiało, pogadajmy sobie o pierdolach, niech nam ulży :D

ja dzis wolne w pracy mój miły mnie zbudził i zaczęło się seksem :D później szybko odebrać zamówione kosmetyki, zakupy zywnosciowe na cały tydzien i lekcja języka (nauczyciel przychodzi do domu) później posprzątałam i się położyłam, bo źle się czułam następnie zrobiłam kolację, przyszedł mój narzeczony i położyliśmy się i zasnęliśmy, o 21 się obudzilismy, szybko go wyprawiłam na urodziny na które mielismy isc oboje ale mi się nie chciało no i sobie internetuję słuchając muzyki :P też zmoknęłam dzisiaj.. i też planuję na lato mieć super ciało w sumie nie narzekam, ale zawsze lepiej coś ulepszyć :D

Gość Ambrosija
mi-le kurna, fajnie Ci się dzien zaczął :P:P Ale równie fajnie Ci się kończy, z takimi ludźmi jak my :D

ej moje zycie jest do dupy!!!! Powinna sie chyba isc zabic :O To by byla najmadrzejsza rzecz w zyciu jaka zrobilam 😭

fgh?co TY pleciesz:D ja niejeden dzien w zyciu spędziłam przy kompie :D są lepsze i gorsze dni dzien sie zaczął fajnie, mam nadzieje, ze coś się wykluje z tego porannego seksu :D ale i tak nic nie dorówna babskim pogaduchom hehee

Gość Ambrosija
fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj - kobieto!! O czym Ty prawisz w ogóle?! Po prostu masz słbszy dzien, ewentualnie pasmo słabszych dni, ale to minie ;) Zdarzy się cos co Cie popchnie do działania i wtedy nabierzesz chęci do zycia. Każdy tak ma, że chwilami siebie nie lubi, więc życzę szybkiego samopolubienia !!

fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj - żeby sięzabić, wpierw musiałabyś odejśc od komputera, a nawet wyjść z domu. Ale to za trudne dla Ciebie. Ty tylko potrafisz narzekać. :P

dzieki ale to "pasmo dni" trwa u mniei juz dosc slugo... ;) Ale po sesji sie wezme w garsc!!! :) Skad jestescie dziewczyny?

Gość Ambrosija
Wredniaku, jak Tobie minął dzień?? Czy czujesz się po tym dniu spelniony? :P

Gość Ambrosija
fghdfghdfgjhndghjhmkhjkj - Bo wiesz jak to jest, najgorzej to zaczać, zna to chyba każdy z nas. Nareszcie lepiej prawisz :) Ja z mazowieckiego się wywodzę.

ja mieszkam w czechach, no to po sesji, jak będzie więcej czasu zrób coś, tusz pupkę, znajdź jakiś cel i realizuj! :)

wredniak - mozna sie przeciez zabic w domu :P A z domu wychodze czasem, np do szkoly. Moge sie rzucic np z 4 pietra w szkole albo wpasc pod tramwaj przez przypadek :P

rusz pupkę miało być a nie tusz :D

a w ogóle to wiecie co? tak między nami-kobietami- (wredniak nie czytaj)- mam mega przystojnego nauczyciela czeskiego :D gdyby nie to, że mam narzeczonego ekhm :D

Gość Ambrosija
Jak se mate mi - le? Mam rada kafe :D

Gość Ambrosija
mi - le - no, taki pan to znacznie potrafi ulatwic mijanie czasu na zajęciach :D:D

Ambrosija - dzieki :) mi-le - ja tez mialam fajnego nauczyciela, ehhhh, ale nic z tego nie wynika :( ZNow wpadlam przez was w depresje :P

A co Cię tak interesuje, jak mi minął dzień? Normalnie, część w pracy, część w domu. Ale przede mną wolny weekend, to sobie odpocznę i pobzykam z żonką. :P :)

Gość Ambrosija
Ale niby temat zaczał sie tak depresyjnie i o jak pozytywnie się toczy :D Zawsze powtarzam ,ze najpiekniesze rzeczy to te niezaplanowane :)