Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giena007

Urodziny !!!

Polecane posty

Gość Giena007

Słuchajcie. Dziś wyprawiam urodziny. Mam mało kasy więc będą one skromne. Ma przyjść 5 osób. W sumie to wyprawiam je tylko dlatego, że jest okazja się spotkać, a tak nie zawsze jest kiedy. Mamy posiedzieć, pogadać, powiedzialam, ze nie chce żadnych prezentów, ale przygotować i tak coś muszę ! :D Tylko nie wiem kompletie co.. Myślę żeby zrobić pizze, kupić paluszki, chipsy.. oczywiście flaszkę, jakiś placek .. ale to chyba mało nie ?? Jakieś pomysły ?

Nie przesadzajmy;-) Na stół jakiś ser wędlinka , grzybki w occie. Jak umiesz zrób koreczki, szybko i smacznie. Do tego czipsy i to ciasto . Będzie aż nadto.

Gość Giena007
Dzięki Miarka.. ale myślę, że sama wędlina i ser to będzie mało.. Jedna z osób która przybedzie zawsze robi wystawne urodziny i wymyślne rzeczy zawsze na nich są.. Tyle, że ona kasy ma az nadto i czasu też, a ja zjechałam wczoraj poźnym wieczorem do domu ( bo w tyg. mieszkam poza domem) .. i mam mało czasu w sumie.

Gość dar55
najlepszego;)ja też dzis robię imprezę urodzinową;)

to moze zrob jeszcze salatke...albo super fajnym pomyslem jest zrobienie bufetu na kebaba,pite czy tam tacco.w miseczkach sos,salata,kukurydza,ogorek,pomidor,cebula,mieso mielone przysmazone z przyprawa do tacco:)troche brudu,ale smakuje super!

Gość dar55
a może zrobisz jeszcze małe kolorwe kanapeczk z chleba tostowegoi z serem,wędliną drobiwą,kup pomidora papryke będzie ładnie wyglądać idobrze smakować.ewentuanie zrób kotleciki mielone-tanie,lub upiecz kawałki kurczaka:)

Ostatnio robiłam nóżki z kurczaka w piekarniku i dziewczyny z sałatką zjadły co do jednego;-)

Gość panga niedotykalska
zrob salatke karbowa:paluszki krabowe,szypiorek,kukurydza,makaron ryzwy(sojowy,takie biale nitki:P) saltaka nr2 seler ze sloika ,kukurydza,szczypiorek,sek zolty(pokrojony w kostke) koszt salatek nie wielki a pycha i efektowne sa

Gość panga niedotykalska
super pomysl to deska z roznego rodzaju serami +orzechy +winogrona obok gdzies kabanosy i jakies dobre wedliny nie musi tego byc duzo aby bylo gatunkowo dobre ,smaczne;)