Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip (ale nie z konopi)

Dlaczego ?

Polecane posty

Gość a moze zwyczajnie
zawsze byles "zaszufladkowany"jako potenjalny kandydat na cos wiecej niz przyjazn,dlatego nie mowila ci ze z kims jest,bo zawsze chciala miec wybor i prosta droge do ciebie,gdybys ewentualnie zmienil zdanie,a ze po drodze cos nie wypalilo moze znaczyc,ze dziewczyna przeliczyla sie w planach

Gość polinegrijka
to zmienia postac rzeczy. w takim razie nie rob nic, co moglo by Cie zranic. ja tez kocham mojego chlopaka i on o tym chyba wie, a moze sie domysla... wiem, ze tez ma nade mna z tego powodu przewage bo moze chlodno kalkulowac, a ja mysle sercem. tak trudno jest doradzic cos w tej zawilej sprawie. mysle jednak, ze znajdziesz sposob na to, zeby albo o niej zapomniec albo, kiedys znowu nawiazac kontakt. tymczasem zajmij sie soba, i nie dzialaj pochopnie. daj zyciu plynac, a Ty badz w jego nurcie. pozdrawiam raz jeszcze

Gość kolorowe zakamarki
Dziewczyna może czekała aż ty podejmiesz decyzje, a że tej decyzji nie podjąłeś, a potem chyba za póżno to dziewczyna znalazła sobie chłopaka, który pewnie na początku był tylko znajomym. Nie wiadomo ile są ze soba i może myślała, że nic z tego nie wyjdzie, nie wiadomo. Nic Ci nie obiecywała, mogła cie poinformować i pewnie powinna, ale twoją żoną nie była (z tego przykładu). Porozmawiaj z nią jak najszybciej jeśli Ci zależy.

Gość do Polienegrijki
Skoro brakuje Ci tych fascynujących rozmów to po prosto może brakuje ci w nim przyjaciela. Może to przyjaźń, nie miłość ?

Gość don diego de marco la sosa
Polienergijko, to dlaczego mu nie powiedziałaś że go kochasz tylko trwałaś jak kłoda prze 2 lata w tym stanie ? Czy zawsze facet musi robić pierwszy krok ?