Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

POMOCY!!!ALLEGRO!!!

Polecane posty

Kupiłam buty na allegro i już następnego dnia wysłałam przelew razem z screenem jego potwierdzenia.Spytałam grzecznie,kiedy został wysłane buty? Otrzymałam tok chamskich słów ,iż brakuje mi kultury,bo nie napisałam....witam...Ogólnie sprzedawca był bardzo chamski i niekulturalny i zaczął wysyłać mi jakieś żenujące teksty typu "podziękuj mamusi,że zapłaciła ci za buty". Wystawiłam komentarz neutralny-buty były bardziej porysowane,niż jest napisane,paczka doszła w średnim tępie a użytkownik był chamski. A wiecie co te bydle zrobiło?WYSTAWIŁO MI NEGATYWA z MASĄ kłamst!!!!Iż ja próbowałam od niego coś wyłudzić!!!że naciągnąć!że4 wata opóźniona!żenada!!! co mam teraz Kochani zrobić? nie znam się na allegro i niechcący nacisnęłam "unieważnij komentarz" ale myślałam że wtedy będę mogła wystawić mu negatywa a tak nie można zrobić,co nie??? co ja mam teraz robić?ten bydlak będzie miał ode mnie unieważneiony,przekreślony komentarz a ja niby negatywa? POMOCY

napisz do allegro jest tam wysyłanie zapytania jeśli masz te odzywki to napisz wyslij wszystko i zobacz co ci odpiszą choć moze troszke poczekać na odp bo oni chyba mają 72h na odp ps. dlatego ja jakoś nie przepadam za allegro :)

sluchaj tez nie lubie allegro ale tam mozna kupic wszystko wiele razy taniej. wysłałam do allegro.ale co,jesli on sobie teraz unieważni komentarz? napsialam ze jesli to zrobi to zglosze sprawe na policje za oskrżanie mnie o rzeczy,ktorych nie zrobilam.takie straszenie. co za pedał,eh... :( człowiek jeszcze wystawia neutrala bo nie jest mściwy,to ci taka menda negatywa da!