Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileństwo

Dla mojego faceta głupia gra jest ważniejsza ode mnie!!!

Polecane posty

"mileństwo Max Zander----> nie płaci czasem dokupuje surowców ale to małe kwoty. " Czyli jednak jest cziterem:P.Powiedz mu że jest cienki i udaje dobrego jak płaci:P.Powiedz żeby się wstydził jak się posuwa do takich zagrań:P.I że jak płaci za to to równie dobrze może stać się łapówkarzem bo skłonności już widać:P.

Gość mileństwo
nie cieszy mnie to wcale bo ja o wszystkim bdam tak samo o każdego człowieka. Ciocia krysia ja sama się dziwię, że z nim jestem, nie wiem może nie chce być sama i kocham go też, wiem, ze to żałosne ale prawdziwe.A może spróbuję to ratować, naprostować relacje??? Nie lubię rezygnować z czegoś bez walki....

Gość mam tak samo jak tyyy
niech zgadne: pewnie wieczorami gra, a ty czekasz na niego w łózku. jak skonczy to chcesz sie przytulac, a on ci zarzuca, ze mu spac nie dajesz, chodz wczesniej tluk w jakas jebana gre!

Gość mileństwo
ale to nie jest tak że ja gram bo on mi każe.Ja nawet też lubię tą grę ale nie żeby siedzieć cały dzień przed kompem wiecie? Wchodzę raz na jakiś czas i gram po swojemu a on ma pretensje, że robię coś źle, złe oddziały wybudowałam itd.

Gość az sie wierzyc nie chce
Naprawić to musi chcieć ta osoba co psuje. Obojętnie co Ty zrobisz albo czego nie zrobisz nic to nie da. On musi chcieć a on nie chce. Jak mu będziesz "Tłumaczyła" to nic nie da. Szanuj się kobieto, bo jak sama się nie uszanujesz to nikt Cię nie uszanuje. Musiałabym mieć kisiel zamiast mózgu, żeby grać za faceta w grę, w któa jest uzależniony i jęczeć, że on za dużo gra. To tak jakby kupować narkotyki narkomanowi i tłumaczyć, że bez nich on się denerwuje.

chcesz powalczyć to powiedz że to koniec.bo juz nie możesz wytrzymać rywalizacji z ta grą.i zobaczysz co sie stanie..

Gość mileństwo
mam tak samo jak tyyy aż tak nie jest, jak się kładzie spać to przytula się i ogólnie jak nie gra to naprawdę jest czuły bardzo i kochany, przez tą grę tak się zachowuje, odwraca kota ogonem itd.

Gość ciocia krysia
ale o co ty chcesz walczyc o faceta ktory kobiety szmatami nazywa ?? jaka milosc dziewczyno ty mylisz milosc z zauroczeniem kochac mozna dojrzala osobe za to jaka jest za to ze jest dobra wartosciowa za to jak innych traktuje a akceptowac mozna malutki wady pt wczesne wstawanie i krecenie sie rano po mieszkaniu czy zapominanie o zgaszeniu swiatla a nie brak szacunku do innych nieliczenie sie z toba i uzaleznienie i zapamietaj bezwarunkowo kocha sie tylko dziecko mezczyzne kocha sie za cos bo inaczej moznaby kochac faceta bo cie bije itd. zauroczenie polega wlasnie na tym ze wzdychasz do kogos mimo ze nie jest odpowiedni nie widzisz albo nie chcesz widziec jego zlych cech braku wartosci nie zostawiasz go mimo wszystko tylko chcesz walczyc o nic wlasciwie to o nikogo wartosciowego

Gość Niestety...to problem
Ktoś już tutaj wyżej napisał, że Twój facet jest uzalezniony od wirtualnej gry i to niestety prawda. Wiem, bo jakieś 2 lata temu sama wpadłam w to bagno, z tym ,że gra inna (Travian dla wtajemniczonych ;) ) Potrafiłam godzinami , dniami i nocami siedziec na kompie i życ życiem swojego wojsko, sojuszu itd... Z perspektywy czasu wiem,że to chore i w zyciu juz nie dam się w to wciągnąc. Ocknęłam się, kiedy moje zycie osobiste zaczęło się sypac... Z facetem nie mieliśmy czasu na rozmowę, nawet posiłki spozywałam przy kompie, nie wychodziłam na imprezy bo musiałm wysłąc fsa itd. Nasz zycie erotyczne (kiedyś bujne i ciekawe) legło w gruzach) . Nie mogłam zyc bez głupiej gry. W domu, w pracy, u znajomych musiałam byc na kompie. Jeżeli nie uświadomisz facetowi ,że ma problem i to powazny to wasz związek się rozleci. Czy Ty nie widzisz że dla niego WIRTUALNE życie jest wazniejsze od tego prawdziwego? Walcz o czas tylko dla WAS, spacer, kino, wieczór bez zerkania na kompa. Jak dla niego to zbyt wiele i nie wysili się dla Ciebie nawet na to- olej go- jedyna rada.

11:25 [zgłoś do usunięcia] mileństwo ale to nie jest tak że ja gram bo on mi każe.Ja nawet też lubię tą grę ale nie żeby siedzieć cały dzień przed kompem wiecie? Wchodzę raz na jakiś czas i gram po swojemu a on ma pretensje, że robię coś źle, złe oddziały wybudowałam itd. Wmówiłaś sobie, że lubisz tą grę, żeby nie czuć się jak idiotka. 11:16 [zgłoś do usunięcia] mileństwo Max Zander----> nie płaci czasem dokupuje surowców ale to małe kwoty. Czyli jednak płaci:) Typowa laska, którą jak facet będzie bił to będzie tłumaczyła, że tak naprawdę jej nie uderzył, po prostu zupa była za słona.

Gość mileństwo
wiecie co jak przyjedzie to postawię sprawę na ostrzu noża, powiem co mi się nie podoba i zaszantażuje albo się zmieni albo to koniec

Taaa szantaż to jest świetny pomysł:P Ile masz lat?

Gość ciocia krysia
jasne szantaz .... dziewczyno jestes dzieckiem z mozdzkiem ptaszka czy dojrzala kobieta?? widze ze dalej nic nie rozumiesz radz sobie sama i zyj w tej swojej krainie nieszczelsiwosci wszystko co masz masz na wlasne zycczenie i jak widac wcale nie masz ochoty porzucac tego stanu ciperpietnicy

Gość mam tak samo jak tyyy
chcesz cos z tym zrobic? ja swojego skutecznie wyleczyłąm. zerwalam z nim i koniec. po tygodniu skamlał jak pies i juz od tej pory w zadna gre nie zagrał. zostaw go i powiedz mu dlaczego to robisz, jesli sie nie otrząsnie to bedzie znaczylo ze mu nie zalezy i nie ma co sobie dluzej glowy zaprzątać/

Gość mileństwo
ciocia Krysia nie wmówiłam sobie, nawet mam swoje konto na tej giercei od czasu do czasu tam zaglądam pewnie masz rację to zauroczenie ale ja w ogóle nie mam siły na rozstanie, mam teraz egzaminy koniec roku nie dałabym sobie rady jeszcze z tym

Gość mileństwo
dobra kobietki kończę dyskusję bo naprawdę jestem zaślepiona wiem to i nie chcę was ani siebie denerwować.🖐️

Uwielbiam kafe, wszystkie rady sercowe sprowadzają się do jednego : ZERWIJ Z NIM :) Facet potrzebuje pomocy, potrzebuje kogoś kto naprostuje mu światopogląd (zdanie o kobietach).Ja dawniej nienawidziłam wszystkich ludzi, przepełniała mnie taka nienawiść, że czasem mnie to przerażało.Dzięki cierpliwej osobie, którą swoją drogą nieźle raniłam zmieniłam się. KAŻDEGO można zmienić.A jak zerwiesz to tylko uświadczy jego zdanie o kobietach. On nieświadomie testuje Ciebie, podświadomie chce byś zachowała się tak jak każda kobieta jego zdaniem.Trzeba mu pokazać, że ma problem ale bez emocji na spokojnie, sam Ci mówi, że jest skomplikowany i ja to rozumiem doskonale. Przeżyłam to samo i wiem o co chodzi takim osobom.

Gość ciocia krysia
Kicky Rikki KAŻDEGO można zmienić NIE PRAWDA zmienic mozna sie samemu innyej osoby nie mozna zmienic ona sama musi chciec sie zmenic i widziec potrzebe zmiany o psychologii to Ty nic nie wiesz prostowac swiatopoglad buhehehe co najwyzej ona moze mu powiedziec ze jej sie to nie podoba ze jest to uzalenienie i trzeba zapisac sie na jakas terapie lub samodzielnie nad tym zapanowac i dac szanse wyznaczyc sobie termin nie zadlugi na sprawdzenie czy facet zrozumial i sam chce sie zmienic jesli nie ma ochoty na zmiane to dziewczyna nic nie zorbi sama go nie zmieni i albo sie akceptuje to ze ktos taki jest albo jak sie jest nieszczeslwym jak autorka odchodzi sie pozatym autorka probowala facetowi nakreslic ze jest zaniedbywana i sama napisala "Jak z nim rozmawiam na ten temat to twierdzi, że panikuję i przesadzam" wiec o czym my rozmawiamy mozna ewentualnie podjac ostatnia probe rozmowy ale po co facet ciagle uwaza ze jest ok

Gość ciocia krysia
Kicky Rikki dziewczyna pisze o uzalenznieniu o nie liczeniu sie z nia braku szancunku do innych kobiet ze strony faceta a tu piszaesz oz miane swiatopogladu naprostowaniu go i podajesz swoj przyklad Kazdy sam musi dojrzec do pewnych wnioskow zrewidowac sowj stosunek do swiata a nie na zasadzie indoktrynacji Co Ty wiesz o uzaleznieniu??

Gość to typowe uzaleznienie
chyba nie przesadze jesli powiem, że to działa na podobnej zasadzie bo uzaleznienie od alkoholu...oczywiscie uzalezniony nie widzi problemu u siebie, gra bo lubi, gra ale w kazdej chwili moze przestac itp...pewnei tak rozumuje:O

Gość ciocia krysia
Kicky Rikki On nieświadomie testuje Ciebie, podświadomie chce byś zachowała się tak jak każda kobieta jego zdaniem tym to mnie najbardziej rozbawilas facet jest uzalezniony ma problem ktory nalezy rozwiazac przy pomocy specjalisty a ty tu o testowaniu buehehe

i nie bawmy sie w siostry milosierdzia bo to nei przyniesie pozytku a wprost przeciwnie - utwierdzi taka osobę, że dalej moze robic to co robi bo jaks "cierpietnica" go ochroni przed konsekwencjami jego zachowania, pojeczy, pobiadoli a potem poglaszcze biedaczka po glowce bo on taki bieeeedny:O

Gość ciocia krysia
- to typowe uzaleznienie - nareszcie ktos kto widzi w czym rzecz i ma zdrowe madre i rozsadne podejscie do sprawy :)

łoooo nie spinaj się ciociu Krysiu :) masz rację sam musi chcieć się zmienić ale może nie widzi problemu bo nikt mu go DOSADNIE nie przedstawił??? Nie znam jej sytuacji na tyle dobrze by móc dawać JAKIEKOLWIEK RADY ... Wy też nie znacie a każecie zrywać.Facet może ma uraz do kobiet i ona mu to musi wyjaśnić może robi to w nerwach dlatego on uważa że panikuje?

Gość ciocia krysia
Kicky Rikki jak facet ma uraz do kobiet i jest dorzaly to sie z zadna nie wiaze bo nie ma ochoty albo nie chce robic nikomu krzywdy a jak facet jest niedojrzaly to sie z takim NIE WIAZEMY albo ODCHODZIMY OD NIEGO i szukamy dojrzalego i powie ci to kazdy psycholog

ja poki co nic nie pisalam o zrywaniu ale z takimi osobami trzeba postepowac stanowczo i zdecydowanie dla swojego i ich dobra! Bo niestety czasem samo mowienie i tlumaczenie nic nie pomaga...

a tak nawiasem mówiac - z moich prywatnych obserwacji wynika, że robić z siebie siostry milosierdzia uwielbiają kobiety pochodzace z dysfuncyjnych rodzin najczęsciej córki alkoholików...:O

Gość uuuuuhahahaahahah
ciocia krysia. żaden psycholog nigdy ci nie powie co masz robic. oni nie od tego są! tak samo nie moga wydawac opini i nikogo oceniac. mowie o profesjonalistach. no chyba, ze prywatnie jako kolezanka czy mama, ale nie zawodowo.

Gość mnie wnerwia, jeżeli
facet woli gre ode mnie

Gość ciocia krysia możesz mi rzec
kiedy dokładnie odebrało Ci rozum? dajesz rady jak stara lampucera spod spożywczaka