Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaaa

sex kamerka - pytanie glownie do mezczyzn

Polecane posty

Gość zapytajkaaaa

tak sie zastanawiam, jak byscie zareagowali gdybyscie sie dowiedzieli ze wasza dziewczyna zabawia sie na sex kamerkach z innymi facetami (ale nie pokazuje twarzy). Albo ogolnie jak do tego podchodzicie, czy uwazacie to za zdrade? Dodam ze nie utrzymuje zadnego kontaktu z tymi ludzmi pozniej, nie podaje nr gg ani maila ani nic

Gość jaki ma nik?

Gość zapytajkaaaa
kto?

a Ty jakbyś zareagowała, jeśli byś zobaczyła swojego faceta, zabawiającego się przed kamerką z inna kobietą? przyłączyłabyś się czy go zjebała jak psa?

Gość zapytajkaaaa
nikt nie odpowie?

Gość zapytajkaaaa
napisałam zanim odpowiedziałes :P no gdybym to widziała to byłabym pewnie zła, ze woli internet ode mnie, ale chodzi o sytuacje, gdy jestescie osobno

Gość damianek234
byłbym uważał za zdradę i byłbym zazdrosny Cipka mojej dziewczyny jest tylko do pokazywania mnie.

trudno powiedzieć.. trudno mi to sobie wyobrazić. szczęśliwy bym nie był. ale jeśli ma takie potrzeby i na tym się kończy.. ale w sumie po co to? chcesz się dowartościować?

Gość zapytajkaaaa
aha, rozumiem, czyli raczej jestescie na nie nie chce sie dowartosciowac, jest to zabawa na granicy fantazji i tyle

aha porozmawiałbym o tym z nią. jeśli by mi to wytłumaczyła racjonalnie.. a nie lepiej zabawiać sie przed kamerką, ze swoim facetem? cóz chyba rozumiem, ciekawość, obcy facet, jego penis. ;)

Gość zapytajkaaaa
hehe, no ze swoim to nie to samo (ale nie wyobrazam sobie isc do lozka z kims innym i w realu tylko z nim realizuje fantazje), chodzi wlasnie o te obcosc, innosc. Wczoraj jeden z panow sie nieco uniosl, nagadal mi pare rzeczy i dlatego pytam

Gość zapytajkaaaa
i nie tyle interesuje mnie obcy penis, po prostu mam lekka ciągotke ekshibicjonistyczna :P

ehh baby - nie lepiej już było napisać o tym na początku. o swojej ciągotce? ;) a nie kręci Cię, zabawa przed kamerka z innym facetem, przy biernym/czynnym udziale Twojego faceta?

Gość zapytajkaaaa
no właśnie tez o tym myślę, zebyśmy razem się zabawiali, tylko boje się jego reakcji, tym bardziej jakby zaczął sie domyślać że wcześniej robiłam to bez niego i bez jego wiedzy. Poza tym on potrafi sie obrazic jak odwzajemnie usmiech kasjerowi w sklepie... tzn jest po prostu zazdrosny

Gość zapytajkaaaa
ja 21 on 24, a Ty zdecydowałbys sie na takie zabawy przed kamera ze swoja dziewczyna?

ja się tak zabawiałem ze swoja kobietą. dzieliła nas duża odległość i spotykaliśmy się raz na dwa-trzy miesiące. szczerze, to jeszcze chłopczyk. jesli jest zazdrosny o uśmiech kasjera, to nie zrozumie Twoich potrzeb/fantazji. dużo zaryzykujesz ujawniając się z nimi.

Gość zapytajkaaaa
aha, no tak myslałam, czyli nie powiem mu. A pytałam czy bys sie zdecydował na wspolna zabawe z dziewczyna, w sensie ze Wy jestescie obok siebie i pokazujecie sie w kamerce innym :)

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

zapytajkaaaa- mnie to nie kreci. wole dreszczyk emocji, gdzie moze mnie ktos przylapac z kobieta. ale tak dla kogos przed kamerka.. nie.