Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle i mysle i mysle

Zastanawiam sie nad trzecim dzieckiem i ciezko mi podjac decyzje

Polecane posty

Zawsze chcialam miec liczna rodzine, gromadke dzieci (3 lub 4) ale ciezko mi sie zdecydowac na kolejne. Miedzy innymi wzgledy organizacyjne nie pozwalaja. Co doradzicie? Kto ma trojke dzieci i co mozecie powiedziec o ukladach miedzy rodzenstwem?

Ja mam trójeczkę i organizacyjne jest rewelacja ;) Jak narazie :P

W jakim wieku sa Twoje dzieci i jaka plec? Napisz cos wiecej jak masz to wszystko zorganizowane.:)

Gość ghfj
Jest taki topic "Matki 3 i więcej dzieci..."- może zajrzyj tam?

Gość do 26 latka
26 lat i 3 dzieci ?? bozee wspolczuje

27 lat i nie będę się tłumaczyła. 8, 4 i 1,5 miesiąca, 3 dziewczynki. A co byś dokładnie chciała wiedzieć? ;)

Gość mam 26 lat i nie wyobrażam
sobie miec juz 3 dzieci! wow! podziwiam! my z mężem wolimy poimprezować, pojeździc i pozwiedzać a wiadoko z dziećmi nie jest już tak kolorowo :( podziwiam takie mamy- ja nie mam chyba instynktu :(

Gość do 26 latka
widocznie wpadki musiały być:P

Gość mam 26 lat i nie wyobrażam
pierwsza ciąża w wieku 18 lat? a tak planowałas czy tak wyszło? biedna nie miałas czasu chyba poszaleć?

26- latka: to u Ciebie troche latwiej jak masz 3 dziewczyny. Ja mam chlopca i dziewczynke i jak urodzi sie 3-cie to obawiam sie, ze jedno bedzie wyobcowane, bo wiadomo bedzie dwoje tej samej plci i zawsze to lepsze relacje. A masz osobne pokoje dla dzieci? Jak sie dogaduja dziewczyny? :)

Gość do 26 latka
a kto ci sie każe tłumaczyć?:D

Mają osobne pokoje, Starsza ze średnią dosyć dobrze się dogadują , wiadomo jak to rodzeństwo kłotnie też bywają, nadal wspólnie się bawią, są zafascynowane maleństwem, obie chetnie pomagają i chcą się nią zajmować jednak z umiarem ;) Na początku była lekka zazdrość ale teraz jest już dobrze :)

Tez sie troche boje bo kazdego roku gdzies jezdzimy za granice, z trojka dzieci to juz spory zamet na lotnisku. Z drugiej strony jak ogladacie "Rodzine 2+8" to oni z osemka podrozuja wszedzie i jest ok. ;)

My w tym roku pierwszy raz z trójką i wybraliśmy poslkie morze bo zagranicę z takim maluszkiem(3miesiące) to nie za bardzo.

Ja mam cztery corki i jestem najszczesliwsza osoba na ziemi ;)Jestem jedynaczka i zawsze marzylam o licznej rodzince :)

Gość Gucio Pucio Lucio
Ja mam trzech synów, a tylko jeden jest mój! Tamci dwaj niepodobni wcale! jeden sąsiada, a drugi szefa zony z pracy!

Ja mam trojerodzenstwa i roznie bywalo ale dopiero teraz widac, jakie to szczescie miec duza rodzine, jak sie wszyscy spotykamy u rodzicow w swieta, oni z mezami, zonami, dziecmi, jest gwarno i wesolo i chcialabym aby tak bylo rowniez w mojej rodzinie.