Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaa

Czy angazować się w związek z 17 lat młodszym??

Polecane posty

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa--zrob sobie liste co wiesz o swoim 24 letnim facecie.I popros swojego 24 latka aby napisał tez taka liste co wie o tobie,o 41 letniej partnerece.Wyjdzie wtedy,ze nie macie duzego poijecia osobie i własciwie nic takiego was nei ąłczy.Ty po prostru na siłę sie odmładzasz.Taka dzidzia piernik jestes.I nie mowie o wygladzie.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kurde, Twoje założenia ze cos ktos chciał, cos myslał, ta pewnosc tego jest po prostu jakims nieporozumieniem.,,.,,Skad wiesz jak było?????moze zajmiesz sie tez Tarotem???????

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa mozna sie domyslac jak było.No chyba,ze pani z doswiaczenia była juz bezpłodna jako 40 latka i nie wyszło im zrobienie bobo

Gość z doświadczenia.
andiamo "Teraz chcesz,bo po prostuu boisz sie,ze jak sie rozejdziecie,to nie bedziecie miec ze soba kontaktu w ogole,bo nic was nei bedzie łaczyc." Chyba żartujesz:D.NIe jestem kobietą bluszczem,nie przeraża mnie perspektywa,ze moze kiedyś odejść,chcialam to zrobic dla niego,nie dla siebie;)

Gość andiamo
z doświadczenia. o tak ;-) chcesz zajsc w caize w wieku 48 lat dla niego,nie dla siebie ;-) A 5 lat wstecz nie chciałas zajsc w caize dla niego ;-) przeciez wiedziaąłs,ze wewnatrz organiozmu starzejesz sie,z\nie mlodniejesz.;-)

Gość z doświadczenia.
andiamo "No chyba,ze pani z doswiaczenia była juz bezpłodna jako 40 latka i nie wyszło im zrobienie bobo " Akurat płodna jestem do dzisiaj,mialam swoje osobiste powody;)

Gość andiamo
z doświadczenia.i nie pisz głupot,ze nie przeraza cie,ze kiedys twoj młodszy partner o 15 lat moze odejsc od ciebie,bo w to njikt nie uwierzy.Jestes z nim juz 8 lat,to sporo czasu,wiec na pewno marzysz o tym aby jak najdłuzej on z toba był i boisz sie ,ze rozpad zwiazku moze nadjesc zbyt szybko.Nie trzeba byc kobieta bluszczem aby miec takie obawy.

Gość z doświadczenia.
andiamo Ile ty masz lat?Nie pisałam,ze chcę teraz zajsc w ciążę,nie jestem desparatką,pisałam,ze żaluję,ze nie zdecydowalam sie wczesniej i tyle

Gość andiamo
z doświadczenia. i zco z tego,ze jestes płoda,jak wiadomo,ze masz 48 lat.Jakbys byłą całkowicie pewna,ze facet chce z toba dziecko,towasze dziecko miałoby juz co najmniej 5 lat.

Gość andiamo
z doświadczenia. owszem,załujesz,bo wiesz,ze nic nie trwa wiecznie i ten twoj młodszy o 15 lat i tak cie zostawi i tak.A jakbys miała z nim dziecko,to chociaz ono by cie z nim łączył,a tak bedziesz miała fige i rozpacz,ze inna bedzie matka jego dziecka,bo na epwno tak bedzie .Bo sama pisałas,ze facet chciał dziecko i lubi dzieci,wiec bedzie marzył o swoim potomku.

Gość z doświadczenia.
andiamo Nie mam zamiaru nikogo trzymac na siłę,odejdze,to trudno,nie jestjedynym meżczyzną na swiecie;)

Gość andiamo
z doświadczenia. ;-) nie graj wyluzowanej i obojetnej niz jestes;-) W srodeczku,w sercu truchlejesz na sama mysl,ze rozstanie zbyt szybko nadejdzie.

a czemu zakładasz ,ze to on odejdzie, a moze to ona pozna kogos i sie zakocha???

Gość z doświadczenia.
andiamo Nie wiem ile masz lat,ile różnych doswiadczeń życiowych,ale wierz mi,ze z wiekiem ludzie nie są juz tak tragizujący i łatwiej godzą sie z tym co przynosi życie.Ja żyję chwilą i nawet jeżeli ode mnie odejdzie,będe miala dobre wspomnienia ;),podejrzewam,ze lepsze niz niejedna kobieta bedąca w długim zwiazku ;) Gdyby mu nie zależalo juz wymienilby mnie na inną,krecą sie wokół niego atrakcyjne i chętne kobiety w róznym wieku.

Gość z doświadczenia.
agmieszkaaa Masz rację,nigdy nie wiadomo kto kogo zostawi.

Gość podczytaujacaTemat
oj dziewczyny, po co sie tlumaczycie jesli ktos tego nie rozumie

Gość z doświadczenia.
do podczytująca Wkurza mnie,ze ludzie myślą jednokierunkowo.Kiedyś mlodsi byli bardzo tolerancyjni,starsi skostniali,teraz mam wrazenie,ze wspolczesne ,łode pokolenie zyje w jakis ustalonych nie wiadomo przez kogo schematach.

Gość andiamo
z doświadczenia.--moze byc,ze ty zostawisz jego peirwsza z estarchu przed porzuceniem.Przeceiz wiadomo,ze człowiek czuje sie duzo lepiej jak sam cos zakonczy niz jak jest porzucany. A propos jego uczuc do cienie,nie przecze,na pewno one istnieja,ale takze jest to,ze facet nie speiszy sie tak z posiadaniem potomstwa,bo ma doopiero 33 lata i nawet jak bedziecie ze soba jeszcze lat 5,to on bedzie miała 38 i moze sobie znalexc nawet o 15,10 lat młodsza ktora ur.mu zdrowe dzecko/ci,wiec jak na razie facet trwa przy twoim boku.

Gość andiamo
z doświadczenia. jako 48 latka powinnas wiedziec,ze tutaj nie chodzi o tolerancje,ale o proze zycia.A w twoim wypadku ta proza zycia niby taka słodka,to jednak robi sie coraz bardziej kwasnia,momo,ze mozesz dzieki botoksowi wygladac super,to ejdnak latka leca...

Gość znam faceta
co przed 60 został ojcem

Gość andiamo
znam faceta :-) ale na pewno nie ze starsza od siebie kobieta :-)

Gość z doświadczenia.
Zauważylam też,ze najbardziej niechętnie odnoszą sie do naszego związku młode kobiety i mężczyźni w moim i starszym wieku,czyżby chodziło o przełamanie stereotypów? Obecnie niekoniecznie kobieta w średnim wieku musi liczyc jedynie na podstarzałego rozwodnika ,a zonaty dojrzały facet moze miec młodszą od siebie kochankę.Do starszych mężczyzn dotarło chyba,ze któregos dnia jego podstarzałą i zaniedbywaną zoną moze zainteresowac sie ktos duzo młodszy i wtedy nie bedzie miala oporów ,zeby zakonczyc swoj stary toksyczny zwiazek.

a moze pogodzi sie z tym,ze nie bedzie miał dziecka ? przeciez tez tak moze byc...dziecko to nie jest jakis obowiazek czy przymus, znam wielu facetów, którzy nie maja i mówią ze trudno, nie ma to nie ma,,,,i maja ok 40 lat...nic na siłe po prostu...

Gość andiamo
z doświadczenia. ;-)doswiadczenie widac przez ciebie przemawia.Znasz na pewno z autopsji przebywanie w toksycznym zwiazku i dziekujesz bogu ,ze na drodze stanał ci niewyzyty seksualnie majacy 8 lat temu 25 lat facet ktory zawrocił w głwoie niedopieszczonej przez meza 40 latce .

oj naprawde duzo mezczyzn woli starsze partnerki....i nie chodzi o seks...wystarczy czasem popatrzec dookoła , poczytac,,,

Gość z doświadczenia.
andiamo Zrozum,ze meżczyzn na świecie jest wielu,jestem niezależna, nie boję sie samotnosci;),nie jestem zazdrosna,moze tu tkwi recepta na udany zwiazek,nie wiem.Moze ciebie to dziwi,ale mi trudniej byłoby rzucic niz być porzuconą,nie wiem,nigdy nie odszedł ode mnie zaden mężczyzna,być moze ten będzie pierwszy:D

Gość no patrzcie....
poza kornikami zdarzają się jeszcze inni amatorzy próchna.

a tu jeszcze to; www.angelfire.com/stars4/lists/couples-age-differences2.html

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa nie zaprzeczam,ze duzo młodszych facetow woli duzo starsze partnerki.Jezeli piszesz"i nie chodzi o seks...wystarczy czasem popatrzec dookoła , poczytac,,,"to poczytaj tazke co sadza o ta\kich zwiazkach psycholodzy na całym swiecie

Gość lysek z pokladu
RUSZYŁA POLSKA DARMOWA STRONA EROTYCZNA, POLECAM www.sexstyl.vum.pl