Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjkkll;

DZIEWCZYNY ILE MACIE PAR BUTOW I TOREBEK???

Polecane posty

Gość gjkkll;

Gość gjkkll;
tzn. ile wedlug Was to za duzo??:)

Gość kami_20
ja zawsze mam mało butów... adidasy, balerinki i na szpilkach jedne...;/ ale torebek mam z 10000000.......

a ja zdecydowanie za malo aktualnie: 1 para rebokow do biegania 1 szpilki do pracy 1 baleriny do pracy 1 sandaly na koturnie 1 para kozakow do kolan 1 para butow do jazdy konnej do tego 3 torebki :( chyba zanizam srednia

Gość no skoro nie masz
w tej chwili wiosenne buty mam trzy pary, na obcasie, adidasy, baletki i jedną torebkę nie potrzebuje więcej

Gość zbutami
26 par butow plus 4 pary kozakow na zime, sandalow nie licze okolo 20 torebek (niektore mozna nosic z roznymi butami) uwazam ze to normala ilosc dla 30 latki

Gość pies z kulawą nogą
mój zestaw letni - 2 pary butów na obcasie, 3 pary balerinek i jedne adidasy, teraz szukam sandałów, także biednie u mnie. za to torebek mam od chuja, praktycznie w każdym rozmiarze i kolorze :o

Gość 66ipsss
Ja właśnie wyrzuciłam 4 pary butów po 200 zł, bo mi się przestały podobać, i w ten sposób mam tylko 4, zawsze kupię jakiś syf

za duzo jak dla mnie to: kupowanie 2 par butow na obcasie co miesiac :) moja kolezanka tak robi, co miesiac po wyplacie idzie kupic nowe buty, najczesciej od razu ze 2 pary plus jak cos jej wpadnie w oku w ciagu miesiaca i jak ma kase :) aktualnie ma ok 30 par szpilek

Gość gustuję w conversach
Conversów mam aktualnie 4 pary :D wszystkich które miałam natomiast to bym nie zliczyła - jestem maniaczką consów :D Za to innych mam mało. Bo generalnie ciężko kupić w moim rozmiarze coś, co by mi się podobało... :(

Gość unc unc unc unc unc unc
średnio, ale powiekszam moja klekcje ;) okolo 20 par butów i kliklanaście torebek

9 torebek. 8 par adidasow 3 pary sandalow 2 pary japonek 3 pary kozakow 2 pary botkow kalosze :classic_cool: 4 pary szpilek glany conversy to chyba wszystko. zdecydowanie za duzo. czas na letnie porządki w szafach :P

Gość magda-33
78 buty , 40 torebki

Gość biedna jak mysz
ja mam na lato: czerwone szpilki peep toe :D czarne platformy :D sandałki czarne na paseczkach niebiskie platformy z odkrytymi palcami :) białe koturny nide platformy peep toe :) japonki białe i czarne dwie pary balerin czarnych adidasy nike nowe :D wlasnie kupione

Gość jo ze wsi
jo mom siatke na zakupy ale łodna i gumioki dwie pory

Gość unc unc unc unc unc unc
co do convers, kocham wszytskie ich modele, mam jak narazie kilka :D ale planuje kupic wiecej

Gość biedna jak mysz
nude (bezowe plaftorymy peep toe miało byc a torebek mam z 10 ale i tak chodze tylko w 3 :)

3 pary adidasów 4 pary balerinek 1 sandały 2 pary szpilek torebek ze 4 i uwazam ze malo

Gość i sru i fru
Glany -2pary,trampki-2pary,1 para sportowych ,1 para eleganckich-Torebki-sztuk 5 z czego 2 uzywane regularnie :).Ktoś pisał wyzej o szukani sandałów, myślę ze lepiej się na razie wstrzymać bo potem będzie większy wybór, a pogoda i tak nie odpowiednia:( Ja tez planuje kupić ale w pózniejszym terminie