Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz zrobić

nie mam kasy na zabieg :/

Polecane posty

Gość i co teraz zrobić

musze zrobić zabieg na noge, na kase chorych kazali czekac w kolejce ponad 4 miesiace, prywatnie 2,5-3,5 tys. a ja tyle nie mam :( ten kraj jest chory :( nie moge chodzic za duzo i tylko o kulach, od 2 miesiecy jestem na L4, a pracodawca powiedzial mi ze jak nie wroce w czerwcu to sie pozegnamy :/

a pracodawca niech sie w głowe pukne bo nie ma prawa cię zwolnic zjeb jeden

Gość i co teraz zrobić
wiem, że pewnie macie gorsze problemy ale musze sie komus wyzalic :(

Gość i co teraz zrobić
wiem ze nie ma, ale tak czy tak umowe mam tylko do konca wrzesnia wiec nawet jak nie teraz to i tak mnie we wrzesniu zwolni

Gość kami_20
moja siostra wróciła do pracy po urlopie macierzyńskim i na nastepny dzien została zwolniona:)... takie zycie

Gość kobieta z banem w pochwie
ale co się martwisz? do września nawet jakbyś była na L4 to masz kasę, później mżesz szukać nowje prayc :)

Gość i co teraz zrobić
na L4 tylko 6 miesiecy a juz choruje ponad 2 :( tak strasznie mnie to doluje i tak bardzo czuje sie bezradbna jak nigdy, co za cholerne zycie :/

Gość a moze jakis kredyt wezmiesz?
zawsze to jakies wyjscie

Gość i co teraz zrobić
nie mam zdolnosci kred. juxz sprawdzalam w banku :(

Gość i co teraz zrobić
macie jakiś pomysł skad wziasc tyle kasy w miesiąc???

Gość Ty tam wyżej
Pożyczyć od rodziny, znajomych...

Gość NFZ- DLA IDIOTOW
daj lekarzowi w lape (na pewno mniej wyjdzie niz prywatnie) i niech cie przesunie na szybszy termin. Ja tez jutro ide do lekarza z noga i jak bedzie zabieg konieczny to nie bede czekac nie wiadomo ile bo ledwo chodze

Gość i co teraz zrobić
pozyczka od rodziny odpada, bo nie mam od kogo, jestem sama, rodzice nie maja i nie chce ich tez obarczac bo teraz to jeszcze powodz dala im w kosc :( Dac w lape lekarzowi tez sposob bo juz sie orientowalam, wyjdzie mniej ok 1,5-2 tys. dla mnie ta kwota to jakas abstrakacja ledwo mi starsza na zycie po zrobieniu oplat za mieszkanie, jeszcze do tego studiuje zaocznie ale na szczescie ostatni rok wiec bedzie troche lzej. nigdy mi sie nie przelewalo ale w tak ciezkiej sytuacji jeszcze nigdy nie bylam :( gdybym mogla chodzi i pracowac to poszlabym do pracy i jakos uzbierala na ten zabieg, ale nie jestem w stanie :(

Gość bdhgzshbgvlzkshbvlzsjbhvlzshvl
bardzo Ci współczuje, faktycznie nie za dobrze to wszystko wyglada. ehhh czemu ludzi muszą miec takie ciężkie życie :( zdrowie najwazniejsze

ta... narzekacie że kasy nie ma na chorych ale wiele osób kombinuje aby jak najbardziej oszukać państwo i nie zapłacić podatków. autorko pracodawca nie może ciebie zwolnić dlatego że jesteś na L4 a jeśli to zrobi to nagraj z nim rozmowę abyś miała dowód do sądu bo jak go zdobędziesz to masz sprawę wygrana bez problemu

Gość graciella ortega
:(