Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia8161

niech ktoś pomoże plose ;)

Polecane posty

błagam niech ktoś mi to przetłumaczy na angielski..plisss To jest b. ważne ponieważ od tego przepisu zależy czy przejdę do następnej klasy..Wiem że powinnam sama ale nie umiem... nawet po kawałku możecie tłumaczyć..;) Cebula faszerowana 4 duże cebule 35 dag mięsa mielonego pół pęczka posiekanej natki jajko 2 łyżki oleju czubata łyżka bułki tartej 3/4 szklanki bulionu warzywnego pół szklanki śmietany majeranek tymianek sól pieprz Cebule obierz, przekrój na pól, wydrąż. połowę miąższu posiekaj, dokładnie wymieszaj z mięsem, jajkiem, bułką tartą, natką, dopraw majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Tak przygotowaną masą mięsną nadziej wydrążone cebule. W dużym garnku rozgrzej olej, zrumień pozostały miąższ cebulowy, ułóż nafaszerowane cebule, podlej bulionem, przykryj i duś na średnim ogniu ok. 35 minut. Po tym czasie do sosu wlej śmietanę, gotuj kolejne 10 minut

znam Cieee ;) wIEM że jesteś miłą osóbką... To zad. musi być b. ważne dla Cb? Ja z chęcią bym Ci pomogła ale sama jestem kiepska z ang..;) Mam nadzieję ze ktoś się znajdzie Pzdr. Mr. pupcia ;ddd

Gość 856856
A nie masz słownika?????

Mintaja To prosze przetłumacz przynajmniej jak to się przygotowuje..;) Będę niezmiernie wdzięczna ;**

hi im Mintaja and im from Kafeteria :classic_cool: na takim :D serio 3 rok sie uczę

Gość fajnyyyy
stuffed onion

Gość fajnyyyy
four big onions 35 dag minced meat, half a bunch of parsley cut up

Gość fajnyyyy
one egg, two 2 spoons of oil , big spoonful of breadcrumbs

Gość a na holenderski
moze byc???

Gość fajnyyyy
ok, to sam sposób przetłumaczę

Gość maleneczka
Stuffed Onions 4 large onions 35 g of minced meat half bunch chopped parsley egg 2 tablespoons oil Crested tablespoon bread crumbs 3 / 4 cup vegetable stock half cup sour cream marjoram thyme salt pepper Peel the onions, cross the fields, cavity. Chop half of the pulp, mix thoroughly with meat, egg, bread crumbs, parsley, season with marjoram, thyme, salt and pepper. So the mass of meat prepared hollow hope onions. In a large pot, warm up the oil, fry the remaining onion flesh, place stuffed with onions, vile broth, cover and simmer over medium heat about 35 minutes. After this time pour the cream sauce, cook another 10 minutes

dzięki ;*;*;*;* a jak będzie 3/4 szklanki bulionu warzywnego? Skąd Ty tak umiesz ang?

Gość maleneczka
3 / 4 cup of vegetable stock

Gość dobra po kawalku to bedzie tak
Stuffed onions Ingrediens: 4 large onions 35 dkg mince meat 2-3 tablespoons of freshly chopped flat parsley (flat parsley to nasza zwykla pietruszka, w anglii jest tez curly leaf parsley) 1 heaped tablespoon of breadcrumbs 200 ml vegetable stock 125 ml cream marjoram thyme salt pepper w anglii nie mierza nic na szklanki :)

widze ze ktos pomogl to sie juz nie produkuje

Gość maleneczka
:)

Gość maleneczka
były chłopak mnie nauczył

cup to nie jest tyle samo co nasza szklanka wiec lepiej podawac w ml

maleneczka heh..gdzie znalazłaś takiego chłopaka ;)? Ale naprawdę dziękuje..;P A czy to na pewno bd dobrze?