Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia8161

niech ktoś pomoże plose ;)

Polecane posty

błagam niech ktoś mi to przetłumaczy na angielski..plisss To jest b. ważne ponieważ od tego przepisu zależy czy przejdę do następnej klasy..Wiem że powinnam sama ale nie umiem... nawet po kawałku możecie tłumaczyć..;) Cebula faszerowana 4 duże cebule 35 dag mięsa mielonego pół pęczka posiekanej natki jajko 2 łyżki oleju czubata łyżka bułki tartej 3/4 szklanki bulionu warzywnego pół szklanki śmietany majeranek tymianek sól pieprz Cebule obierz, przekrój na pól, wydrąż. połowę miąższu posiekaj, dokładnie wymieszaj z mięsem, jajkiem, bułką tartą, natką, dopraw majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Tak przygotowaną masą mięsną nadziej wydrążone cebule. W dużym garnku rozgrzej olej, zrumień pozostały miąższ cebulowy, ułóż nafaszerowane cebule, podlej bulionem, przykryj i duś na średnim ogniu ok. 35 minut. Po tym czasie do sosu wlej śmietanę, gotuj kolejne 10 minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
znam Cieee ;) wIEM że jesteś miłą osóbką... To zad. musi być b. ważne dla Cb? Ja z chęcią bym Ci pomogła ale sama jestem kiepska z ang..;) Mam nadzieję ze ktoś się znajdzie Pzdr. Mr. pupcia ;ddd

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 856856
A nie masz słownika?????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mintaja To prosze przetłumacz przynajmniej jak to się przygotowuje..;) Będę niezmiernie wdzięczna ;**

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
hi im Mintaja and im from Kafeteria :classic_cool: na takim :D serio 3 rok sie uczę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fajnyyyy
stuffed onion

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fajnyyyy
four big onions 35 dag minced meat, half a bunch of parsley cut up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fajnyyyy
one egg, two 2 spoons of oil , big spoonful of breadcrumbs

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a na holenderski
moze byc???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fajnyyyy
ok, to sam sposób przetłumaczę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maleneczka
Stuffed Onions 4 large onions 35 g of minced meat half bunch chopped parsley egg 2 tablespoons oil Crested tablespoon bread crumbs 3 / 4 cup vegetable stock half cup sour cream marjoram thyme salt pepper Peel the onions, cross the fields, cavity. Chop half of the pulp, mix thoroughly with meat, egg, bread crumbs, parsley, season with marjoram, thyme, salt and pepper. So the mass of meat prepared hollow hope onions. In a large pot, warm up the oil, fry the remaining onion flesh, place stuffed with onions, vile broth, cover and simmer over medium heat about 35 minutes. After this time pour the cream sauce, cook another 10 minutes

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dzięki ;*;*;*;* a jak będzie 3/4 szklanki bulionu warzywnego? Skąd Ty tak umiesz ang?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maleneczka
3 / 4 cup of vegetable stock

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dobra po kawalku to bedzie tak
Stuffed onions Ingrediens: 4 large onions 35 dkg mince meat 2-3 tablespoons of freshly chopped flat parsley (flat parsley to nasza zwykla pietruszka, w anglii jest tez curly leaf parsley) 1 heaped tablespoon of breadcrumbs 200 ml vegetable stock 125 ml cream marjoram thyme salt pepper w anglii nie mierza nic na szklanki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dobra po kawalku to bedzie tak
widze ze ktos pomogl to sie juz nie produkuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maleneczka
:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maleneczka
były chłopak mnie nauczył

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dobra po kawalku to bedzie tak
cup to nie jest tyle samo co nasza szklanka wiec lepiej podawac w ml

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
maleneczka heh..gdzie znalazłaś takiego chłopaka ;)? Ale naprawdę dziękuje..;P A czy to na pewno bd dobrze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×