Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaaaa498

spotkanie z bylym

Polecane posty

wczoraj spotkalam sie z bylym po 2 miseiacach...bylismy prawei 3 lata razem. On chcial worcoc mowil ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie ale potem dowiedzial sie ze bylam jzu z innym...i ja nie wiem coo on teraz mysli bo dzisiaj sie nie odewal ani nic...i co mam myslec? pierwsza napsiac...ale co ?

Gość tokijskazagadka
dlaczego sie rozstaliscie?

znaczy, że chcesz do niego wrócić? wiesz czego się dowiedziałem ostatnio? jest sobie małżeństwo..ok, rozwodzą się..i mężczyzna mówi, że da rozwód, ale jednego nie przeżyje..że ktoś inny będzie się nią zajmował, dotykał etc. i gość chce zrobić pułapkę na owego nowego.. może zazdrosny?

Gość Twój chłopak
Myślał, że mimo rozstania pozostałaś mu wierna. Okazało się co innego. Drzyj zelówy lalka.

Ja nie zdaze spotkac sie z bylym. Niestety kocha mnie. Chcialabym sie z nim spotkac i powiedziec mu ze jest wspanialym czlowiekiem oraz ze na bank ulozy sobie zycie oraz bedzie szczesliwy :)

rozstralismy sie bo mnie zdradzil...ale ja go kocham i teraz nie wiem co robic...bo chce i nie chce...kurcze....:/ czy to wszystko musi byc takie trudne

więc nie wiem skąd ten jego rzekomy 'ból', skoro to on był nie fair wobec Ciebie..

Gość Werona103698745
A potrafiłabyś mu zaufać ?

Gość Matylda trojak
no....wiosna idzie,hormony buzują,szuka łatwej zdobyczy,pamięta że go kochałaś dlatego udeżył do ciebie a jak się dowiedział że nie płaczesz po nim szczęka mu opadła, ja bym tak to zostawiła,niech myśli co stracił, nie wchodzi się dwa razy w to samo bagno

Gość Werona103698745
Matylda trojak czasami warto wejść drugi raz:) wiem to po sobie ;)

Nie warto. Chce zaruchać, bo nie ma z kim.