Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkarkakafeteryjna

zobaczcie co napisali o Alicji bachledzie po polsku na wiki...

Polecane posty

jest moralna czy nie jest - oceńcie to sobie sami jak ona jest moralna - skala 1- (niemoralna) - 10 (moralna). Ile jej dajecie? ============================ W 2009 roku związała się z aktorem Colinem Farrellem, wczesniej żonatym z Amelią Warner i mającym dziecko z kolejnego związku z Kim Bordenave. Alicji i Colinowi 7 października 2009 roku urodził się syn Henry Tadeusz Farrell[2]. Chłopczyk został ochrzczony 29 grudnia 2009 roku w karmelickim kościele pw. Nawiedzenia Najświętszej Maryi Panny w Krakowie.ve. ============================ :(

Gość krysia pani
plotkara/ggggg/woca to ta sama osoba co jania pojawiaja sie w tym samym czasie na kafeterii:):):):):):):):

Nie jest wcale ta bachleda taka ładna jak się przyjrzeć bliżej, ma już zmarszczki i kurze łapy, a jaka brzydka cera! To ja, stara baba mam ładniejszą i świeższą! :O :O PIekną cerę mają tylko osoby, któe się pięknie prowadzą :) Potępiam tę bachledę :O :O

Gość krysia pani
jania potepiam Cie:O:O:O:O

Gość krysia pani
plotkara ciebie tez potepiam:P

Gość krysia pani
owieczko napisz lepiej co u Twojego psa ktoremu ostanio wsadzalas w dupe gromnice, zapalals ja i oczadzals tym dymem dom :P

Ja Służebnicy Jani nie kometuję w ogóle bo ona potępia sobie WYBRANYCH. Oby sie nie okazało, że ona też jest wybrana do potępienia jak dla mnie. Ale co chce sobie wybiera i potepia. Zauważyliście? A po cichu gdyby była na miejscu Bachledy to by zrobiła TO SAMO żeby nie pracować. Bo jak ją znam to tak ciężko pracuje aż jej pot spływa z czoła dosłownie. Obrabiając tyłek innym. Ale plotkarkę potępi. Ale ja po prostu PLOTKUJĘ nie głosze PRAWDĘ. A ona? Ona ma kłopoty z jaźnią jak dla mnie - i takie jak ona babska szkolne :(

Bo ta Alicja Bachleda pracuje wiecie - Boshe jak ona pracuje... jak Jania. Boshe jak te kobiety w tej Polsce pracują w tej szkole zwłaszcza OD RANA... :(

Gość krysia pani
a ty owco gdzie pracujesz? na szosie dupy dajesz jak ruski pies?

powiedzcie mi tak szczerze - ile z was uważa Janię za osobą ZDROWĄ NA UMYŚLE - ale tak szczerze. Bo ja naprawdę uważam, że pomoc lekarza psychiatry jest jej niezbędna - przysięgam. I to nie jest plotka. TO JEST FAKT - Jania , idź do psychiatry - powiedziała plotkrka kafeteryjna bo masz coś z główką jak dla mnie. I chyba nie tylko dla mnie... a to już 2 osoby. TRAGOS!

Np ta jej biedna i niepobożna kuzynka - co się wtrąca? Jak ją widzi to wymiotuje na widok jej pobożności. A co Jania prezentuje dla niepobożnej osoby swoją pobożnością? Że się puściła na dziecko? Na 1 dziecko? A to drugie? po co jej? Za dużo obgaduje - nie umie wyczuć kiedy przestać - dlatego ma 2 dziecko. jedyny powód. A jej bogactwo... fortuna Donalda Trumpa - po prostu. :(

Gość krysia pani
obie z jania do wariatkowa wont🖐️🖐️