Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia325

serwis garsoniera,,,wsciekać sie czy nie?

Polecane posty

Gość mia325

WITAJCIE,PORADZCIE MI ,OT,OZ MÓJ FACET OD DŁUZSZEGO CZASU MA KONTO NA SERWISIE :GARSONIERA PL"WKURZAM SIE I PROSZĘ GO ZEBY ZREZYGNOWAŁ Z TEGO I NIE LOGOWAŁ SIE WIECEJ ALE ON MNIE NIE SŁUCHA ,SA O TO WOJNY NON STOP BO NIE WIEM CZEGO ON TAM SZUKA SKORO MIEDZY NAMI JEST OK.MAM RACJĘ ZE SIE WSCIEKAM????????????

Gość masz racje
mnie by szlag trafił gdy by mój facet coś takiego oglądał on ewidętnie czegoś szuka tego czegoś czego ty mu nie dajesz przykre ale prawdziwe

Gość gshahajajajaa
dziewczyno co ty masz za faceta?? i jeszcze z nim jestes? gdzie wy dziewczyny macie godnosc? czemu oddajecie sie takim prostakom myslacym penisem?? a potem sie dziwia ze zostaja z dzieckiem a chlopak / maz ma inna, same sobie winne

Gość MIA325
CZYLI JEDNAK MAM RACJĘ,ZE SIE WSCIEKAM.NIE MOGĘ MU TEGO WYBIĆ Z GŁOWY,WIECIE JAK TO BOLI.....

Gość kasiuleńkaaaaaaa
dlatego od początku proponuję wytyczać JASNO reguły. Osobiście nie widzę nic złego w tym logowaniu się na garsoniera.pl ale to sprawa indywidualna każdego. Ja i mój mąż często odwiedzamy takie stronki i to naprawdę może być przyjemne. Jest natomiast wiele innych rzeczy których nie życzę aby mój mąż robił i mówię mu o tym JASNO i WYRAŹNIE. Dodam, że działa to w obie strony, żeby coś wynegocjować w związku to potrzebny jest kompromis:)

Gość DonJuan000008
Powiedz facetowi, że garsoniera to przeszłość i teraz liczy się www.prywatka.com.pl/forum. ZAPRASZAMY!

Gość gość
Sory Ale jak koles na konto to musi opisywac divy, poczyaj u kogo byl i co robil a dowiesz sie co robi w czasie pracy i pozniej sie dziwisz ze taki koles lezy obok ciebie i bierzes do papy

Gość Etka

Frajerzy śmierdziuchy Szwagrowie Przeczytajcie sobie osobie na konkurencyjnym forum anty Garsoniera lub www.feerko.pl tam jesteście śmierdziuchy opisanie razem z waszymi numerami telefonu

Gość Etka

Portal anty Garsoniera lub www frajer com.pl

Gość Johnny z Arizony
Dnia 15.05.2010 o 21:08, Gość gshahajajajaa napisał:

dziewczyno co ty masz za faceta?? i jeszcze z nim jestes? gdzie wy dziewczyny macie godnosc? czemu oddajecie sie takim prostakom myslacym penisem?? a potem sie dziwia ze zostaja z dzieckiem a chlopak / maz ma inna, same sobie winne

Ale jak wy się Polki oddajecie brudasom wszelkiej maści z zagranicy to jest ok