Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest do cholery ?:/

nieczuły facet

Polecane posty

W moim półtorarocznym związku mój facet nigdy nie był zbyt wylewny ale od jakiegoś czasu nie czuję w ogóle takiej czułości z jego strony, że jestem dla niego kimś ważnym, nie zachowuje się jakby był szczęśliwy że przy nim jestem tylko wszystko jest takie normalne. Jesteśmy razem cały czas, i niby wszystko jest ok, ale mi czegoś brakuje... Czy to znaczy, że jemu już nie zależy na tym związku?

jest pewny ze go nie zostawisz, tez moglas mu sie znudzić

bo go nie zostawię, ale czuję sie taka bezwartościowa przez to, że on mnie nie traktuje jak żonę po 10 latach małżeństwa

chyba wkradła się rutyna, ale nie martw się ...to i tak nie jest najgorzej. Podobno związek osiąga apogeum, kiedy przy tobie facet wali klocka, na kiblu, pierdzi głośno i sika.

Jakem se kupiuł traktor - tobym go nosiuł na renkach. A tera to mu sikom na koło. Razym z Burkim :classic_cool:

ostatnio na dodatek znalazłam w jego biurko gejowskie pismo "Adam", jak zapytałam co to tu robi zaczął się śmiać i mówił, że to "prezent" taki jajcarski dla kolegi z pracy.. już sama nie wiem, czy wiązać to jakoś, mam taki bałagan w głowie, że szok!

damn, co za nędzny podszyw ten powyżej :) zastanawiam się czy w jakiś sposób nie wzbudzic zazdrosci w nim, ale boje się że to jeszcze pogorszy wszystko

Gość kocurrrra
wzbudzanie zazdrosci to niezła metoda ale nie jest łatwa i trzeba wiedziec kiedy należy skończyć

Gość ...ona24..
hej:) mam dokladnie ten sam problem z facetem, na poczatku okazywal uczucia, mowil czule slowka, co chwila sms, a teraz?? ozieblosc.. malo pisze, nie chce sie spotykac tak czesto... ale jednoczesnie zapewnia ze kocha... to sie zmienilo od 2 tygodni.. ja ciagle mysle co zrobic zeby byl taki jak dawniej..

Gość ...ona24..
obmyslilas juz cos? ja tez bym chciala podzialac na niego zazdroscia..