Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_kwiatuszek_88

moj ex chce do mnie wrocic, zaraz zwariuje:(

Polecane posty

nie wiem co mam robic, wszytsko ukladalo sie pieknie, poznalam nowego faceta, zauroczylam sie w nim az tu nagle moj x sie odezwal:( bolesne wspomnienia odzyly jak zostawil mnie na lodzie. Uwieodl mnie jak mialam 18 lat , udawal kogos kim nie jest, po jakims czasie wydalo sie ze jest zonaty i nadal mieszka z ta kobieta, ja jak sie o tym dowiedzialam , zostawilam go, powiedzialam ze albo zosatwia mnie w spokoju albo zona sie dowie o nas, wybral ja, przez 3 miesiace sie nawet do mnie nie odezwal,az nagle 2 dni temu przypomnialo mu sie o mnie, chce odnowic znajomosc, pisze jakies bzdety ze zostawi zone, ze teskni za mna , ze nie moze o mnie zapomniec i zebym dala mu szanse. Juz nie wytrzymuje nerwowo tych smsow, zaraz zwariuje Najgorze jest to ze chlopak z ktorym obecnie sie spotykam wyjechal na 3 dni zagranice w interesach i jestem teraz sama nie mam oparcia w nikim:(

Gość pest...
Wytrzymasz, to tylko 3 dni. Zajmij sie czyms, a dasz rade.

tak chodzi mu pewnie o sex, o moje mlode cialo. On ma 32 lata, jest starszy odemnie. Nie wiem czemu mnie dreczy tymi smsami.

tak 3 dni, mam nadzieje ze szybko mina i bede mogla spotkac sie z chlopakiem, przytulic sie do niego i otrzymac od niego wsparcie, tak bardzo go potrzebuje.

tak bede musiala zmienic numer, bo nie widze innego wyjscia z tej sytuacji. Myslalam ze on juz zapomnial o mnie i nie bedzie mi tylka zawracal w obawie przed zona.

Gość postrasz go zona
zobaczysz, ze znowu wymieknie hehe. na takich nie ma co sobie glowy zawracac

bede musiala tak zrobic bo przez niego mam przerabany weekend, tak mi zepsul ten weekend , masakra;/

Gość postrasz go zona
ale co ty sie dziewczyno jakims palantem przejmujesz? masz jeszcze cos do niego? kochasz go czy jak, ze sie tak przejmujesz? smiej sie z tych jego sms -ow, zobacz jaki to palant, a nie denerwujesz sie.

Gość okurrwaa
autorko ten facet to ZEROOOOOOOOOOOOOOOO, postrasz go jego żoną:)

Gość postrasz go zona
mi sie cos wydaje, ze autorka jeszcze cos do niego ma i obawia sie, ze nie wytrzyma 3 dni

Gość miiiiiii
moj eks robil to samo, gdy jego aktualna byla w ciazy, chodzilo oczywiscie o sex.dzis po kilku latach, gdy zona go zdradzila, tak ta sama, pisze do mnie, ze gdyby mial szanse to nie wahalby sie ani sekundy aby byc ze mna. mam to gdzies,mam meza i synka i jestem funny:)

Poinformuj żonę. Możę się wykręci, ale Ty i tak będziesz miała z nim spokój. Będzie zbyt zajęty okłamywaniem połowicy :P