Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjaggaagga

wejscie w nowe zycie-doradzcie..

Polecane posty

Gość jjjjjjjjaggaagga

Mieszkam z ojcem i macocha z ktora nie za dobrze sie dogaduje. Od zawsze chcialam isc na studia i teraz koncze 1 rok dziennych. Mam rente po zmarlej mamie 600zl,ale nie dostaje jej do reki,rodzice ja dysponuja na sprawy domowe.Przez ten rok mieszkalam u siostry,ktora mieszka w miejscowosci gdzie studuje i ona nic nie chciala za to bo jest zamozna.Wracalam tylko na weekendy do domu,a moja macocha i tak chciala ode mnie pieniadze na utrzymanie.Moja siostra sie wyprowadza i musze na kolejne lata znalezc lokum.Wraz z reszta rodzenstwa chce sie zlozyc na moje utrzymanie na studiach na stancji.Ale ja wolalabym kredyt studencki i sama sie utrzymywac.Ale nie wiem co zrobic.Napiszczie swoje za i przeciw...

Gość kredyt studencki to ok
Nie każdemu łatwo go dostać, ale złożyć wniosek zawsze możesz, taki kredyt jest nisko oprocentowany i o ile znajdziesz lada jaką pracę nawet w trakcie studiów, możesz go spłacić.

Gość jjjjjjjjaggaagga
Mysle,ze dostane,bo u nas jest malo na jedna osobe dochodu.A jak mi sie uda kogos z rodzenstwa namowic to zostanie zyrantem.Ale boje sie troche tego kredytu,a z drugiej strony wreszczie zycie po swojemu,na wlasny rachunek.Nikt sie nie wtraca,nie jestem darmozjadem.