Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumana...m...

czy możemy być jeszcze razem?

Polecane posty

Gość zadumana...m...

Sprawa wygląda tak. Ja mam 19 lat on 26. Wolna.Wolny. Kiedy byłam w gimnazjum "zwierzałam" się naszemu wspólnemu znajomemu ze Jacek mi się podoba...(to nie byl jakis przyjaciel ani jego ani moj stad tez nie mam pewnosci ze cokolwiek wypaplał) My znalismy sie z kosciola. Co tydzien na mszach w niedziele i na 3 dniowych rekolekcjach. Jakos nie gadalismy specjalnie. Wiecej gadał z moja kolezanka, ktora go zaczepiła (ale to zwykła rozmowa). Nas łaczyło "cześć-cześć" i jakies 2minutowe rozmowy -było ich chyba z 7. Kiedyś po tych rekolekcjach na ich stronce www napisalam pozdrowienia dla tych wszytskich ktorych poznałam tam i znałam itd. Napisał do mnie na gadu-gadu ze dziekuje za pozdrownienia i od czasu do czasu pisalismy na gg. Co słychac, czym sie zajmujemy, co teraz robimy. Po jakims czasie zaprosiłam go na NK do znajomych - odrzucił. Zapytałam o co chodzi, a on, że nie znamy się wystarczajaco aby byc u siebie w znajomych.(dziwne?) przyjmował osoby nawet takie których nie znał (zrobilam test, poprosilam znajoma z daleka zeby go zaprosila, i przyjał) Wkurzylam sie i napisalam cos megagłupiego...(wybaczcie miałam 15 lat) Kiedy sie spotykalismy - 2 razy w roku mowil mi czesc i sie usmiechal- heh, jak zwykle... W 2009 spotkałam go w czestochowie po pielgrzymce. Sama podbiegłam zeby sie przywitac- nie wiem czemu, impuls jakis:D Ten mnie przytulił, widac bylo ze sie cieszy na moj widok. Costam pogadalismy o pielgrzyce i powiedzial ze idzie za rok i ze mnie popyta co i jak.:) I co ja mam o tym mysleć? Są dla nas jakieś szanse....?

Gość zadumana...m...
kto pomoze? nie wiem na czym stoje kompletnie

Gość merglycz
jest to możliwe.czemu nie?

Gość dziwak wspaniały!
Hm, ale skąd wiesz, że Ty mu się podobasz skoro pytasz czy możecie być razem to wydaje mi sie ze on tez musi cos czuc no nie mam racji?

Gość zadumana...m...
a mnie sie wydaje ze on jest niesmialy i dziwny jakis.... gdybym mu sie nie podobala to po 1 nie pisalby a po 2 nie tulił.... nie rozumiem tej akcji:(:(

yyy... chwila, podobno to Ty się na niego rzuciłaś :-P Co miał zrobić odepchnąć Cię?

Gość zadumana...m...
Ja po prostu podbiegłam do niego (widziałam go z jakichś 100m) i stanełam przed nim i rzekłam czesc jacek! Nie rzucalam sie... soryy, nie mam na tyle odwagi;(

Gość dgrseger
pewnie miał tam jakieś głupie zdj czy coś, albo nie chciał cie miec w znajomych bo inna laska by sie rzucała, tak czy tak nie chce cie :) szukaj młodszego 19 latka

Gość zadumana...m...
miał profil otwarty wiec widzialam jego zdjęcia... inna laska by sie rzucala.... nie kazdy jest sedesem ani innym napalencem. On nie jest typem kobieciarza.... nie wydaje mi sie ze takie to bylo proste:(

Gość zadumana...m...
ehhhhhhhhhhhh:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość zadumana...m...
sa jakies szanse hej????????????????

Gość sedesseee o r y g i n al
pewnie ze mozecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! msisz tylko mu powiedziec prawde

Gość zadumana...m...
zalamie sie zaraz