Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek Kowal 24 lata

Zobaczcie, co myślę o muzyce Lady Gagi

Polecane posty

Gość ladaco
:classic_cool:

Gość Tomek Kowal 24 lata
To nie moje foto

Gość Ppytanko
Patrząc po barwach koszulki, wygląda na kibica Pogoni Szczecin :classic_cool:

Gość bolly lolly
zgadzam sie zgaadzam w 100% taka niby z niej wielka artystka, a piosenki ma z banku piosenek.. jak sie okazalo te zasrane telephone miala spiewac britney, ona sie przynajmniej nie kryje, ze nie robic nic poza wydalaniem z siebie dzwiekow

Gość ladaco
to kibic Barcelony

Gość Tomek Kowal 24 lata
Gaga- szpanuje TYLKO STROJAMI Z muzyką- cieniutko, ja bym jej nie zatrudnił w zespole disco polo. Co to kurde jest, że WOKALISTKA tylko ładnie się przebiera A NIE UMIE ŚPIEWAĆ?? Mandaryna 2 !!!

Gość bolly lolly
ja nie umiem zniesc tego, ze kazdy sie tak nia zachwyca a ona robi wszystko zeby odciagac uwage od swojej watpliwej urody.. i ze to jest wielka artystka.. ku.. wielka artysta to dla mnie tom waits

Gość Tomek Kowal 24 lata
Artystka?????????????? Yeah, Waits, Leonard Cohen, Bob Dylan- ale TO?????? Żenada, świat gnije od korzenia, jeśli to jest artystka. To nawet nie stało koło artystki.

Gość jhfgfghdfghdfgdfg
tak, telephone miala spiewac britney, ale to piosenka autorstwa gagi i jak uslyszala jak spiewa britney, to jej zabrala ta piosenke :P w necie jest ta wersa jak brita spiewa wiec mozna uslyszec jak kaleczy ta piosenke :P gaga nie ma moze jakiegos superwypasionego glosu, ale ma dobry, jak widac (np po madonnie) glos nie jest najwazniejszy fakt ze ostatnio wyglada gorzej :P ale wystarczy poszukac filmikow z jej pcozatkow, z czasow just dance i poker face, bylo duzo ladniejsza wyglad "gwiad" to duzo make up, photoshop, ciekawe jakbyscie ocenili wiekoszc "pieknych gwiadz" bez stylizacji :P a co do glosu gagi to w tych utworach co wykonuje akustycznie, pogrywajac przy pianinie slychac jaki ma glos :P ma pomysl na siebie , jakis tam, mniej lub bardziej kontrowersyjny, ale przebila sie dziewczyna, jej teledysk do bad romance jest najczesciej ogladanym filmiekim na you tube :P

stary gość a tak się przejął twórczością Gagi, normalnie jak jakiś gówniarz

Gość Tomek Kowal 24 lata
Nie przejął, po prostu nie lubię, jak ktoś mi wokalnie sra z głośnika, zresztą- rzygam na Gagę.