Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna malaaaaa

to nie jest kolejny temat o ciąży

Polecane posty

Gość taka jedna malaaaaa

hej. kilka dni temu zaczęło mnie lekko piec w okolicach wejścia do pochwy... nie zaobserwowałam zaczerwienienia w tym miejscu, nie wiem, może to jakieś podrażnienie czy coś... obtarcie żadne chyba raczej nie... do tego mam taką żółtą lekko i gęstą wydzielinę z pochwy... któraś z Was może tak miała? cóż to może być? z góry dzięki za odpowiedzi...

Gość czarne kowboje
grzybek? idź do lekarza, z takimi rzeczami nie ma żartów, da Ci antybiotyk na tydzień i będzie ok :)

Gość taka jedna malaaaaa
o kurczę... a to może się tak nagle pojawić? tak z niczego, ot tak po prostu?

Gość aann
pewnie ze moze!!! Wystarcza drobne zachwiania naturalnej flory bakteryjnej okolic pochwy i powstają roznego rodzaju infekcje. Wystarczy osłabienie organizmu. Przyjmowanie antybiotyków tez moze powodowac grzybice pochwy. Mozna równierz doprowadzic do infekcji myja sie w okolicach intymnych zwykłym mydłem bo zawiera ono nieopowiednie PH. Nie mart sie. Wystarczy ze lekarz przepisze ci odpowiednie lki i po problemie

Gość taka jedna malaaaaa
aha, ok dzięki za odpowiedzi :) w takim razie czeka mnie wizyta u ginekologa, to pierwsza będzie... mydłem nigdy się nie myłam, zawsze płynem od dłuższego czasu, ostatnio tym samym i było ok... antybiotyków też nie brałam w ostatnim czasie, chora też nie byłam. normalny tryb życia i tak nagle się zaczęło...

Gość taka jedna malaaaaa
zawsze płynem i od dłuższego czasu tym samym*

Gość aann
No niestety tak to juz jest ze kobiety sa podatne na takie infekcje. Wiekszosc kobiet przechodzi cos takiego conajmniej raz w zyciu. Trzeba to leczyc. Ja miałam 2 razy, zaczeło sie niewinnie a potem tak mnie swedziało i piekło ze myslałam ze oszaleje. pomogły mi leki przepisane przez gin. Jesli np bedziesz musiała dłuzej czekac na wizyte u ginekologa a bedzie piekło to mozesz sobie kupic w aptece jakies globulki dopochwowe bez recepty zeby troche sobie pomóc. Ja kiedys stosowałam vagical. Dostalam infekcji jak byłam na wakacjach i nie miałam jak isc do ginekologa. Poszłam dopiero jak wróciłam a te globulki bardzo mi pomogły. Sa jednak za słabe zeby całkowicie wyleczyc taka infekcje, dlatego do ginekologa pojsc trzeba

Gość taka jedna malaaaaa
dziękuję bardzo :)dziś tak jakby mniej mnie piecze, ale do ginekologa i tak na pierwszą wizytę iść trzeba będzie :) a i mam jeszcze pytanie, czy jakaś infekcja może np zakłócić czy wpłynąć na cykl i sprawić, że spóźni się miesiączka?