Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żegnamy więc

ma ktoś z was internet w Playu?

Polecane posty

Gość żegnamy więc

nie uważacie że jakby za szybko schodzą te MB?

Gość żegnamy więc
mam 10, sporo ściągam i korzystam, to fakt, ale na pewno nie aż tyle, że parę minut temu dostałam SMSa że mniej niż 500MB mi zostało :O znacie jakieś dobre liczniki danych?

Gość żegnamy więc
a rozliczenie mam 20-19

mi sie nie rozlacza wcale, ale szybko schodza te giga, tez mam 10....

Gość żegnamy więc
czekolada a jaki masz modem? mi też się rozłącza, oni mają w ogóle problem ze stabilnością połączenia, pogarsza się jeśli o to chodzi. ale bez kitu muszę sobie ściągnąć jakiś licznik, żeby jednak to sprawdzić. raz wysyłałam reklamację, i niby stwierdzili, że jest OK :O

Ten huj-wej E156G bialy i 5 giba na miesiac :D i mi sie strasznie rozlacza,ogolnie to jest chyba jakis nie ten teges bo od poczatku cos z nim bylo nie tak :(

Gość żegnamy więc
chyba taki sam mam. nie wiem jak ty, ale ja go przez kabel USB podłączam, a nie bezpośrednio, u mnie problem z tego może wynikać, że mi się czasem odłączy, a że net się rozłącza to wynika pewnie ze słabszego zasięgu. może oddaj na gwarancji? ale bez kitu, ściągnę coś, sprawdzę to. poważnie się zastanowię przy przedłużaniu umowy, jakoś do końca roku mam. w pizdu z Playem, chyba przejdę wtedy do Plusa, wezmę iPlusa.

Moj tez jest przez kabel usb podlaczony do stacjonarnego i przerywa ciul jeden :O na laptopie juz nie tak bardzo chociaz tez mu sie zdarzy. Wczesniej mialam iPlusa i byl cholernie wolny a jak juz przekroczylam dopuszczalny limit to wtedy byla masakra :/ no ale ja mieszkam na zadooopiu wiec to tez ma znaczenie.Chociaz wiem od znajomych ze w miescie tez jakos rewelacyjnie nie chodzi im. Ale to tylko taka moja skromna opinia :P

Gość żegnamy więc
u mnie Plus ma zajebisty zasięg, poza tym mogłabym wziąć w Rodzinie iPlusa, więc taniej, sama nie wiem, co mam zrobić, poczekam, sprawdzę, jeszcze pół roku mam na podjęcie decyzji.

Gość hiuui
sluchajcie, a czy ten 5 giga starcza na surfowanie przez 10 godzin dziennie bez sciagania filmow???

Gość hiuui
i w ogole czy trzeba podpisywac jakas roczna umowe, aby miec taki internet??

Gość żegnamy więc
trzeba, z tym że nie wiem, na ile oni teraz mają, jak ja zawierałam, to najpierw na rok, a później na 18 m-cy. u mnie potrafił chodził komputer włączony 24h na dobę, a wiadomo, że wtedy się antywirusy aktualizują i takie tam, więc trochę bajtów zżera, starczy ci tyle raczej. ale nie łudź się, prędzej czy później zaczniesz ściągać ;) pamiętaj, że bajty zżera wszystko - też komunikatory i przeglądanie stron, nie tylko ściąganie filmów

Gość hiuui
no wlasnie chodzi mi o to czy przegladajac strony internetowe przez okolo 10 godzin dziennie starczy mi te 5 giga, bo filmow to sobie raczej nie posciagam z takim limitem.

Umowe podpisujesz na 18 miesiecy,wystarczy dowod.A czy starczy tego Ci nie powiem bo nie mam pojecia ale zakladam ze raczej nie :P

Gość żegnamy więc
zależy jakie strony, jeśli to będzie you tube to raczej nie starczy

Gość hiuui
w takim razie jak sobie radzicie jak wykorzystacie limit w srodku miesiaca?

Gość żegnamy więc
można dokupić pakiety takie, które przywracają prędkość, czy tam zwiększają limit. nie lubię tego robić, uważam, że oni źle to naliczają :O

Gość hiuui
no to do dupy z takim internetem:O

Gość żegnamy więc
no :O jak w ciągu pół roku się nic nie zmieni, to zmieniam ja na Plusa :O

Gość żegnamy więc
hiuui jak się wykorzysta limit to jest transfer zmniejszany, ale jest wtedy tak wolny że masakra

Gość hiuui
myslalam, ze wlasnie mowisz o Plusie. W domu normalnie mam kablowke bez zadnych limitow, ale bede mieszkac 4 miesiace w innym mieszkaniu i tam nie ma neta, a nie chce podpisywac umowy na 2 lata z kablowka i nie wiem jak wykombinowac jakis net...

Gość żegnamy więc
w PLusie jest na 2 lata umowa jak bierzesz modem. ale najpierw sobie sprawdź, jaki operator ma najlepszy zasięg. być może tam gdzie będziesz mieszkała jest jakiś lokalny dostawca?

Gość żegnamy więc
ale bezprzewodowy jest fajny, bo można z nim się przeprowadzać milion razy i jak jest zasięg to działa, bo z kablówką to taki jest problem właśnie.