Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdddddddddeee

zapytalam sie czy jest ze mna

Polecane posty

Gość fdddddddddeee

z rozsadku i odpowiedzial "a czy to wazne? wazne ze jest mi z toba dobrze" :O czyli to zwiazek z rozsadku???? :(

Gość fdddddddddeee
:(

Gość fdddddddddeee
jeszcze dodal ze dla niego to malo wazne czy z rozsadku czy nie. przeciez nie jest z kims dla zabawy tylko dlatego ze mu jest dobrze i nie zastanawia sie czemu :O

Gość Mertoro
Uważasz, że rozsądek w związku jest nieważny?

Gość fdddddddddeee
nie wiem co myslec o tym :(

Gość Mertoro
Gdybyś nie nie była tak dociekliwa to i nie miałabyś takich dylematów:) Sama tworzysz problemy:)

Gość fdddddddddeee
no dobrze. bylam zbyt ciekawska. ale co dalej? nie chce byc z kims kto jest ze mna z rozsadku. przeciez pewnego dnia moze spotkac swoja wielka milosc i zwiazek z rozsadku nie przetrwa

Gość Mertoro
Chcesz zatem, aby facet stracił był zadurzony w Tobie i stracił rozsądek, ale to udaje się zazwyczaj na krótko, a później i tak rozsądek jest najważniejszy, bo nikt nie chce jawnie przyznać się do nierozsądku, a właściwie głupoty.

Gość fdddddddddeee
no tak, ale np stracenie glowy na poczatku, okres fascynacji, potem okres poznania sie i milosc - to jest trwalsze od np mysle zwiazku z rozsadku ktory czasme moze nie miec szans przy spotkaniu wielkiej milosci :(

Gość Mertoro
W związku z rozsądku może pojawić się miłość, jest ona świadomym wyborem. Większość par łączy się na podstawie fascynacji i niestety większość tychże związków się rozpada.

Gość erre
taa już widze jak on spotka ta swoja wielka miłość :) jak dba o ciebie, mozesz na niego liczyc to jest dobrze. po jakims czasie nikt juz nie czuje sie jak nafazowany motyl.

Gość nie trac glowy
moj facet wprost na poczatku zwiazku mi ktoregos razu powiedzial ze "wielce zakochany" to on nie jest:P:P wiekszosc kafeterianek by mi od razu go kazala rzucic, ale ja mialam czuja. po pol roku uslyszalam ze budzi sie w nim milosc.. :)