Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesSs

kolczyk w pepku! 5 miesiecy i dalej ropieje :/

Polecane posty

witam was! od grudnia mam kolczyk w pepke, koleś powiedział, ze mam przemywac woda utleniona, tak tez robilam, a potem przezuciłam sie na masc tribiotic, bo zaczał ropieć i w jednym miejscu zbierala sie taka narosl :/ w czasie smarowania pepek był ładny, kiedy przestalam smarowac, znowu robiła sie narośl :/ co ja mam do cholery robic? :(( czy to sie jeszcze goi, czy pepek źle przekłuty :(( ? boje sie..

Gość daelenka
Też mi się ługo babrało po przekuciu pępka.Używałam tej samej maści co ty i któregoś dnia spróbowałam pomarowa maścią ihtiolową,taką na ropnie.Już na drugi dzień była poprawa a po trzech pępek zagoił się zupełnie.Tylko pamiętaj żeby posmarować na wierzchu skóry i żeby maść się nie dostała o środka.Weź trochę tej maści na palec i wsmaruj w skóre wokół pępka.Mi maść ihtiolowa pomogła odrazu a kupisz ją w aptece bez recepty za grosze.

a tribiotic tez na okolo pepka? bo zdarzy mi sie ze wkloze ta masc do srodka :/

żadna maść ichtiolowa broń boże!! Odpisałam Ci w jakimś innym topicu ale weź napisz do mnie na maila podanego kolo nick'a bo mi powiadomienia nie przychodzą, że jakieś odzewy są w topicu. A jeśli chodzi o piercing to znam się na tym dość dobrze,