Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 to nadawaj jak ci sie podoba- szkoda że nie żyłeś podczas 2 wojny światowej, bo mył bym się teraz mydłem zrobionym z ciebie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 jakie hasla xD ejjeje CZWÓRKA! musisz porpacowac nad sławą, ludzie cie z 5 myla ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 :D dorównujesz mi:D famem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 sposptrzgawczosc to zdecydowanie nie ich cecha :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 :D:D rzeczywiście:D a kim jesteś jeśli mozna wiedzieć??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 jesli chodzi ci o czrny nick tu go nie mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 aa , to pewnie nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 od dzis tak XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nadawaj jak ci sie podoba Napisano Maj 16, 2010 ale texty.....ile ty masz lat dziecko??? widze ze sie nie pomylilem...... jestes typowym idiota!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 to nadawaj jak ci sie podoba- skończyleś?? to spierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 jaka przyjemna rozmowa :D az miło poczytać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 jak nie jak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexie eyes Napisano Maj 16, 2010 camp,a ja uwazam ze jestes slawny!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 bo jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 sławni ludzie podobno maja przejebane ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 :D pijcie me zdrówko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 phi ja pije tylko swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 100% jawności, ja piję za 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 co chlejecie? ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 hmmm huj z piciem, jesc mi sie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 camp zawsze wódkę pije, chyba że piwo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 no, no to tak jak camp z ta vodka ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 wóda wóda rulezzzzz:D wódka naljepsiejsza i kuniec kropka:! OI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 ja tam wole piwo po wodce mam kaca ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 piwko też zajebiste w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100% 0 Napisano Maj 16, 2010 tak. dlatego je właśnie popijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 pwio tylko w gorace dni, oprocz vodki, rum! i cala reszta :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 czysta z colą... wszystko czego mi tza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach