Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 15, 2010 co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żegnamy więc Napisano Maj 15, 2010 z grzeczności nie zaprzeczę ale i tak cię lubię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Maj 15, 2010 yhh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 15, 2010 gogogo !!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 jeeeeeaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abc101 0 Napisano Maj 15, 2010 Szczerze mówiąc , jestem znudzona i na jakiś pojebańców dziś liczę..:DNa kafe straszne nudy i nie ma się z kim pośmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 doczekałem się podszywa na czarno:D zaszczyt:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abc101 0 Napisano Maj 15, 2010 Co to za hasełka przy zakładaniu topika? Też tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 15, 2010 ;< zawiodłam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 15, 2010 kody weryfikacyjne.. zwała jak lato z radiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nadawaj jak ci sie podoba Napisano Maj 15, 2010 tak!!! jestes piertolniety!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 15, 2010 popatrz popatrz ;< nie rozróżniają nas ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 :D prawie to samo:D do piątego bana mam nie wiele, ale już zaczerniłaś:D muszę 2 zrobić by być szósty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milia 0 Napisano Maj 16, 2010 nio pojebalo sie w dyni,pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 myślałam, ze ty go zaczerniłes probowałam napisać piĄty ale był zajety takze zadowoliłam się piAtym ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do miecza bicz Napisano Maj 16, 2010 powodzenia. najwazniejsze to by cele byly w polowie nieosiągalne. co to 6? nie lepiej sprobować 66 albo 666? to bylby wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 hehe, sława nie radość:D nie jeden raz widziałem adidos zamiast adidas:D tak samo z campem, jest tylko jeden:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 nie pochlebiaj sobie xDDDD, liczyłam na inną rekacje ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 może se jakieś logo opracuję.. mhmhmhm np taki obóz ludzi co sobie kuku robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 a na jaką reakcję liczyłaś zacna niewiasto??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 przynajmniej, zebys sie zirytował, nie na tak łagodna ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 myslalam ze jestes tak banalny jak reszta spoleczenstwa ;< fail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 ejj no nie, no, to mnie serio wkurwiło, jak mogłaś tak pomyśleć?? że ja, banalny??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 ten camp, ten sam, zawsze campem będący, i banalny:( łeeeee :D jak ci mogło przez myśl przejść:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself Piaty Ban 0 Napisano Maj 16, 2010 haha xD wiesz, widzialam raptem 2 czy 3 twoje posty, wiec mylic sie moglam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 ojojoj:) nie czytało się CAMPEDII a już się zna hasła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nadawaj jak ci sie podoba Napisano Maj 16, 2010 to ty idioto jestes slawny???? chyba w piaskownicy!!!! co za tepe bydle.....:((( kto takich plodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 16, 2010 :) no i w piaskownicy byłem sławny:) spadaj niedobitku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach