Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d-nangel

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość d-nangel

Zdaję sobie sprawę że to kolejny beznadziejny post na ten temat, ale potrzebuje wsparcia, bo w tej chwili jakoś nie mam z kim pogadać na ten temat. Moja sytuacja wyglada mniej więcej tak: sypiałam z facetem jakiś czas, ostatni raz był jakiś miesiąc temu, a że jestem młoda i jestem straszną panikarą to zrobiłam już 3 testy ciążowe, każdy wynik negatywny dodam jeszcze że okres mam normalnie punktualnie. JA jednak mam jakieś głupie wątpliwości, co sądzicie? Nie chce jakiś wyśmiewających odpowiedzi, jak nie wnosisz nic konstruktywnego to się nie wypowiadaj!

po co ona ma robić jeszcze testy robiła 3 i wyszły negatywnie więc o co jeszcze chodzi?

Gość d-nangel
więc tak: zabezpieczaliśmy się, pierwszy test zrobiłam po naszym wspólnym pierwszym razie, wynik negatywny. Drugi test zrobiłam jak skończył mi się okres oczywiście wynik negatywny(jakieś miesiąc temu). Ostatnio zrobiłam kolejny test po jakimś 1,5 tygodnia od @ i też wynik negatywny. Chyba jestem jakaś nienormalna że tak sobie wkręcam;/ A lat mam 21

no no no własnie to taka z tych co to maja okres regularnie testy nic nie wykazuja a ta się doszukuje ciągle ciąży i po kolejnych okresach robi dalej testy bo a nuż

no raczej sobie fazy wkręcasz kochana a po kiego ty robiłas test od razu po stosunku?

Gość d-nangel
nie od razu, po tygodniu;) dziękuję ;)

ale dlaczego ty sobie wkrecasz fazy masz 21lat i takie głupie dylematy

Gość d-nangel
wiem, że jestem stara i w ogóle, wiem, że to mało prawdopodobne ale nie umiem o tym przestać myśleć. Na prawdę nie mam ochoty teraz na dzieci i strasznie się tego boję. Chyba pomyślę o tabletkach następnym razem bo się psychicznie wykończę

o tabletkach ty musisz pomyśleć nie nastepnym razem ale już musisz zacząć brać jeżeli nie chcesz być w ciąży

Gość d-nangel
wiem wiem, tylko na razie nie planuję współżyć więc chyba nie będą mi potrzebne. Dzięki jeszcze raz, myślę, że dużo mi to dało;)

no wiesz tak też myśleć nie mozesz że na razie nie planujesz współżyć a jak nagle cię najdzie ? po co masz sie potem znowu męczyć i zastanawiać?

Gość d-nangel
myślę, że masz rację, tylko mój partner jest teraz na drugim końcu świata i wróci pod koniec roku więc nie planuję regularnego współżycia. Ale pomyślę jeszcze o tym

ach no chyba że tak ale jakby co to co najmniej myślę że z 3 mc przed jego przyjazdem musisz już się zaopatrzyć

Gość d-nangel
dzięki bardzo za wyrozumiałość ;) miłej niedzieli ;)