Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Septolete

Znudzilam sie ???

Polecane posty

Gość Septolete

Jestem z facetem prawie 2 lata, mam 28 latek, i dzis juz widze, ze taka milosc jaka sobie wymarzylam hmm tylko w filmach, zrezygnowalam dla niego z wszystkiego, z masy ludzi z ktorymi sie przyjaznilam, nie wychodzilam nigdzie sama bo on tego nie lubil, zrezygnowalam z silowni, kawy z kolezanka bylam tylko dla niego. Zawsze gdy sie klocilismy strasznie to przezywalam.I co sie okazuje niby kocha mnie, hm ale to nie to co kiedys, wydaje mi sie ze patrzy na mnie z przymruzeniem oka, stal sie taki chlodny, z kochanego facete zrobil sie takim zimnym gosciem, mam wrazenie, ze patrzy na mnie z gory. Kocham go ale nie wiem co zrobic zeby bylo jak dawniej gdy czulam sie uwielbian kochana....

Gość jo jasne dalej sie poświecajci
e swoim facetom, rezygnujecie dla nich ze wszystkiego-potem są skutki tak jak u ciebie, on wie że nie masz już nikogo i to teraz będzie wykorzystywał

zbyt wiele poświęceń - czuje, że jesz mu z ręki, więc po co ma się starać? spróbuj czasami tupnąć nóżką ;)

Przeczytaj sobie ksiażkę Argov Sherry "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i wyciągnij wnioski ze swojego zachowania (nie sugeruję zachowania dokładnie takiego, jak opisane w ksiażce, ale o wysnucie wniosków z niej dla siebie).

Gość awert
powiedz , czy on dla ciebie też z czegoś zrezygnował?

Gość norman_wa
Spadaj PiSowska szmato - na tym forum nie ma miejsca dla ciebie.

Gość madzia2888
I znmowu jakas debilka poleca tego glupiego ebooka . Chyba tu dobrze placa za reklame.

Gość Septolete
Czy zrezygnowal otoz nie, caly czas mam wrazenie, ze jemu ciagle przybywa przyjaciol a mi wrecz przeciwnie, kazdy sie ode mnie odwrocil gdy kolejny raz powiedzialam, nie dzis nie danm rady, a tak na prawde nie chcialam mu sprawiac przykrosci. On chodzi na sile prawie codziennie, z kumplami na noge... a ja czekam az znajdzie chwile............Kiedys bylam w takim zwiazku gdzie myslalm wiecej o sobie i wtedy sie spieprzylo wiec myslalam, ze gdy bede tylko dla kogos to sie uda...:/

Gość Septolete
Czy mozna cos zrobic zeby znow bylo jak kiedys? zebym nie czula sie w tym zwiazku taka mala, i bezwartosciowa?

Gość awert
to chyba nie chodzi o to , żeby bardziej lub mniej myśleć o sobie , tylko szanować siebie, tzn. mieć szacunek do samego siebie , być pewnym tego co się robi . nie rozumiem dlaczego masz rezygnować z części swojego życia ? bo co ? bo jemu będzie przykro że oprócz niego masz jakieś koleżanki , albo , nie daj boże kolegów? on chyba dowartościowuje się twoim kosztem. Jeśli chcesz być dla kogoś partnerem , to musisz pokazać swoją siłę , ale oczywiście nie fizyczną tylko psychiczną , emocjonalną. Cenimy tych którzy sami się cenią. Weź się w garść bo chyba rozumiesz , że sytuacja w której jesteś na każde jego zawołanie , jest niezdrowa, jak jakaś służąca

" zrezygnowalam dla niego z wszystkiego, z masy ludzi z ktorymi sie przyjaznilam, nie wychodzilam nigdzie sama bo on tego nie lubil, zrezygnowalam z silowni, kawy z kolezanka bylam tylko dla niego " w wieku 26 lat byłaś aż tak głupia? zaprawdę, żal mi cię :o

Gość małamimimi
Jezuuuu właśnie o tym pisałam....i na co ci to wszystko, dla mnie sorry jestes idiotka...jak mozna własne życie przedlozyc na zycie faceta...gdzie Twoje pasje, zainteresowania, gdzie czas na realizacje marzeń...jestes przeidywalna, nudna, płytka, dlatego cie zostawił, brutalne ale szczere, kobieta musi byc troche zołzą, miec swoje zycie...

Gość Septolete
Wiec co mam terazzrobic nie chce go stracic...

Gość awert
na razie pomyśl jak odzyskać siebie , o niego będziesz się martwić później

Gość Septolete
Jak znow go soba zainteresowac?

Stań na głowie w rogu pokoju i zrób fontanne. Powinin sie zaintersowć tobom :classic_cool:

Gość Septolete
Czemu Wy piszecie takie puste chamskie rzeczy? czy jest tu ktos szczesliwy kto chce napisac cos madrego bezwyzlosliwiania sie?

moim zdaniem powinnas zająć sie sobą moze masz jakąs pasje do ktorej chcialabys wrocic...no i idz na siłke zadbaj o figure :) najwazniejsze zebys nie chowała sie w cien swojego chłopaka . a i co najwazniejsze napraw stare znajomosci

Gość jo jasne dalej sie poświecajci
Petycja przeciwko GMO. Polsko obudź się! Bardzo mało podpisów z Polski. Podpiszmy się pod nią, w obronie Natury i Człowieka! 770,000 EU for citizens for more GMO research and rising! Let's hit our 1 million http://www.polska-wolna-od-gmo.org/

Czemu Wy piszecie takie puste chamskie rzeczy? czy jest tu ktos szczesliwy kto chce napisac cos madrego bezwyzlosliwiania sie?: niestety takie jest to forum:( Napisze Ci szczerze: Na chwile obecna nie ma sposobu by sie zmienil. Musialby tego chciec a on nawet nie widzi ze cos jest nie tak. My kobiety czesto myslimy ze jak sie poswiecimy to ktos to doceni. Jest wrecz odwrotnie. Im wiecej dajesz tym czesciej ktos po Tobie jezdzi bo nie zaznaczasz granic. Ja bym go pozegnala..

Gość kikuta646
za uległym ścierwem byłaś ,a takich bab faceci nie szanują oj nie ...zrób coś z sobą albo kolejny będzie tak samo cię traktował