Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cladyser

Mój partner chce adoptować mojego syna!!!!

Polecane posty

Gość cladyser

Chyba się na to niezgodze! stosunki mojego faceta z dzieckiem są bardzo dobre, ale nie chce swojemu synowi mieszać w głowie.

Gość firana
a ojciec dziecka ma odebrane prawa rodzicielskie ?

Gość oppok
a jestescie małzenswem? ja sie nie znam, nie mam dzieci, ani meza. mysle ze zgodziłabym sie na adopcje, gdyby był moim mezem, gdybysmy byli szcezsliwi i wiedziała ze to facet na reszte mojego zycia.

Gość cladyser
Biologiczny ojciec wogóle nie ma praw rodzicielskich! Oczywiście mój syn zna swojego prawdziwego ojca, ale poznał swojego go dopiero 6 lat po urodzeniu.

Gość firana
czyli wakcie urodzenia dziecko na miejscu ojca ma NN ?

Gość no to dobrze by było
gdyby jednak miala jakiegos ojca...formalnie! tym bardziej jesli tak go traktuje jako ojca.

Gość cladyser
Małżeństwem będziemy dopiero za kilka miesięcy. Tak, mój syn to ma w akcie urodzenia.

Gość To w takim wypadku
jak najbardziej bym sie na to zgodziła...sama nie chciałabym całe życie miec wpisane w roznych dokumentach "ojciec nieznany"...:O

Gość oppok
bardzo ładnie ze strony Twojego partnera ze to zaproponował. jesli bedziecie małzenstwem, kochasz go i chcesz byc z nim do konca zycia ja bym sie zgodzila. widac ze mysli on nie tylko powaznie o tobie ale tak ze o twoim dziecku, chce zebyscie byli pełna rodzina i zeby kazdy z was sie czuł jako czesc tej rodziny a nie ze kazdy osobno. zazdroszcze ci takiego faceta i ja bym sie zgodziła.

Gość lateksowe wdzianko
i ta wiadomość wymagała aż tylu wykrzykników? ;)

Gość cladyser
Tylko że biologiczny ojciec chce go teraz uznać, nad czym się zastanawiam. Druga sprawa że mój syn nosi już 8 lat moje nazwisko i nie wygodnie byłoby teraz wszystko zmieniać.

Gość firana
no to masz problem - bo prawa ojca biologicznego idą przed zamiarami Twojego partnera . A nazwisko nie ma tu nic do rzeczy - mozan być synem swojego ojca - niosząc nazwisko matki .

W ogole nie rozumiem nad czym sie tu jeszcz zastanawiasz; masz faceta ktory cie kocha i ktorego kochasz ty(skoro zgodzilas sie wyjsc za niego za maz) i mowisz ze ma dobry kontakt z twoim synem. Facet bardzo dojrzale podchodzi do zycia, wiec mysle ze nie ma powodu by mu to utrudniac! Pozdrawiam;)