Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulllekk

DO SAMOTNYCH MAM!!!!!

Polecane posty

Gość Madziulllekk

Witam wszystkie samotne mamusie. Mam takie pytanko ,wychowuje sama dwoje małych dzieci ,nie jestem po ślubie a w aktach urodzenia dziewczynek ojciec był wpisany jako nieznany ,dostawałam zasiłek na samotną matkę .W tej chwili ojciec uznał dzieci ,nie żyjemy ze sobą a alimenty płaci mi do ręki . Nadal wychowuje dzieci sama , czy NADAL MOGĘ POBIERAĆ ZASIŁEK NA SAMOTNĄ MATKĘ?? dodam że nadal pobieram zasilek ale tak naprawdę nie wiem czy mi sie należy?boje sie ze mogą mi go odebrać... Teraz moje dzieciaczki zapisałam do przedszkola i staram sie o zwolnienie z kosztów za pobyt dziecka w przedszkolu ,nie pracuje dostaje tylko zasiłek na samotną i zasilek rodzinny mam przedstawić we wniosku moje dochody ale nie wiem czy przedstawic mam zasilek na samotna jak może nie będe go dostawać ?????

Gość prokuratorrrrr
wiedziałaś kim jest ojciec i napisałaś jako nieznany po to aby wykorzystać państwo, tobą winien zainteresować sie prokurator. Czy wszystkie samotne matki to ........., bo mam wrażenie, że tak.

Gość madziullek
Mylisz sie w moim przypadku własnie tak było ,niemusze sie tłumaczyc jak to sie stało ale nie oszukuje jak niektózy