Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

moj eks ma nowa, nie wiem jak to przezyje...

Polecane posty

zerwal ze mna, bo mowil,ze nie chce dziewczyny, zobowiazan, ze chce sie wyszalec...a po 2 tyg zaczal krecic z nowa...na moich oczach... od zerwania minelo pol roku...a teraz sie okazuje, ze sa razem :( rzeczywiscie sie wyszalal.. kurwa...jak ja mam to przezyc? czuje sie gorsza, brzydsza, porzucona :( co gorsze zmuszona jestem widywac ich czesto razem :(:(:(:(:(

Gość olej to i zyj swoim zyciem
nie napisze, ze on nie byl ciebie wart, napisze - zajmij sie soba, a w przyszlosci moze kogos spotkasz. twoja postawa jest co najmniej dziwna bo on powiedzial otwarcie, ze chce sie jeszcze wyszalec. niech wiec szaleje, a ty pracuj nad tym, zeby wybierac i przyciagac do siebie innych facetow, takich, ktorzy chca tworzyc zwiazek, a nie takich, ktorzy chca sie bawic i szalec :P

staram sie zyc swoim zyciem, od rozstania minelo pol roku, nie siedzialam w kacie i nie plakalam, wychodzilam do ludzi, bawilam sie...ale wiedzialam, ze keidys nadejdzie moment, gdy on bedzie z inna...nie wiedzialam, ze tak szybko :(

Gość matacz
po prostu potrzebował kobiety bardziej wyuzdanej , otwartej , a ty pewnie bylas i jestes niedajka , a jak jzu sex to po Bożemu - taka zawsze zostanie olana , chyba ze znajdzie takiego co mu taka pasuje , ale młodzi wolą raczej te pierwsze , co nie znaczy , ze innych nie ma .

Gość matacz
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a...nie wiedzialam, ze tak szybko ====================================== a na co miał czekac ? i konia walic ? jak w koło tyle chetnych a kogoś ciupciac musi !!!

Gość Mertoro
Zapewne Ty nie miałabyś oporów zmienić faceta na lepiej odpowiadający model, zatem dlaczego wymagasz tego od faceta? To, że zostałaś "wymieniona" nie znaczy wcale, że jesteś gorsza, tylko facetowi pasuje "coś" innego:)

hahaha...oj bys sie zdziwil jakbys zobaczyl kogo sobie wybral jeden wielki lament jaki to swiat jest zły...

Baw się żebyś na starość miała co wspominać i cieszyć się, że to życie tak super przeżyłaś :) pozdrawiam

Zapewne Ty nie miałabyś oporów zmienić faceta na lepiej odpowiadający model, zatem dlaczego wymagasz tego od faceta? no wlasnie mialam, dlugo walczylam o to wszytsko, wole sprobowac niz sie poddac, rzucic i znalezc kogos nowego...

a moze jakies slowa pocieszenia, a nie dziwne domysły, ze to ja jestem nijaka? ;/

Gość Mertoro
Pocieszenie: Jesteś super kobietą i znajdziesz sobie fajnego, kochającego mężczyznę, który padnie do Twych stóp.

Mertoro => Głupie rozumowanie. Jak u idiotów z HR. To, że firma nie chce Cię zatrudnić nie oznacza, że jesteś gorszy, tylko, że ktoś inny ma pasuje bardziej na to stanowisko. To, że facet ogląda się za biuściastymi dziewojami wcale nie oznacza, że jego kobieta ma gorsze cycki. Ma tylko mniejsze. :P

do ich widoku sie przyzwyczaisz predzej czy pozniej, poza tym nie marnuj czasu, kiedys bedziesz mowic " jaka ja bylam glupia..." im szybciej sie obudzisz tym lepiej dla Ciebie pozdrawiam ;)

Gość matacz
padnie na chwile - by w koncu powstac i tak z kilka razy , az w koncu sie uda

Gość Mertoro
" Mertoro => Głupie rozumowanie. Jak u idiotów z HR. To, że firma nie chce Cię zatrudnić nie oznacza, że jesteś gorszy, tylko, że ktoś inny ma pasuje bardziej na to stanowisko. To, że facet ogląda się za biuściastymi dziewojami wcale nie oznacza, że jego kobieta ma gorsze cycki. Ma tylko mniejsze. " Gdzie ja napisałem, że autorka jest gorsza?