Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszkonopielko

Rowerem dookoła Polski

Polecane posty

Gość mateuszkonopielko

Witam! Nazywam się Mateusz Konopielko i mam 17lat. W tym roku planuje samotną rowerową wyprawę do okoła polski. Na swoim koncie mam przejechane już ok.50tys km. Każdego sezonu stawiam sobie nowe wyzwania i je realizuje. Koszt wyprawy oscyluje w granicach 5000tys zł. Część sumy otrzymałem od sponsorów. Niestety ciągle brakuje na niezbędne wyposażenie. Dlatego zwracam się z prośbą do wszystkich forumowiczów o pomoc finansową może być nawet te symboliczne 5zł. W zamian oferuje pełna dokumentacje wyprawy fotki, filmy itp. Mateusz Konopielko mBank 34 1140 2004 0000 3202 6252 1811 Wiecej info na mojej stronie: http://dookolapolski.strefa.pl/ P.S.Jeżeli ktos chciałby chociaż na jakiś fragment trasy dołączyć domnie serdecznie zapraszam. Wszyscy którzy choć trochę mnie wspomogą zostaną wymienieni na mojej stronie, oraz otrzymają podziękowanie na łamach portali internetowych patronów. Z góry dziękuje za pomoc w spełnianiu marzeń.

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
życzę powodzenia!!!!!!!!:)

Gość mateuszkonopielko
Dziękuje! Mam nadzieje, że na trasie kto do mnie dołączy. Już kilka osób się zgłosiło chętnych. Uważam, że młodzi ludzie powinni katywnie spędzać czas. A nie tylko przy komputerze. Ciężko tylko skompletować sprzęt jest, zwróciłem się z prośbą do kilkudziesięciu firm, mam nadzieje, że choć kilka odpowie. Nowy rower do wyprawy już dostałem od polskiego przedstawiciela firmy Cube.

Gość mateuszkonopielko
up