Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zubciaa

Jak powiedzieć chłopakowi że wyjeżdżam za granicę ?

Polecane posty

Witam mam pytanie. Za dwa tygodnie wylatuje na 4 miesiące do USA do pracy. Podjęłam tę decyzję w ciągu jednego dnia. Jutro idę po bilet. Jestem z moim chłopakiem dwa i pół roku. Boje mu sie powiedzieć o moim wyjeździe. Jak mam mu to przekazać. Mój wyjazd jest to prezent od rodziców za zdanie matury. bardzo proszę o pomoc.

Gość Drzwi_bez_klamek
nigdzie nie polecisz, bo wulkany wubuchaja, lepiej nie bedzie.masz problem z bani. Swoja droga ten wasz zwiazek to musi byc prawdziwe uczucie i mega powazna sprawa, skoro nie uzgadniasz ze swoim facetem takich kwestii. Weź dziewczyno dorosnij,a nie bawisz sie w dorosłą.

Gość Zizi_zyg
lepiej żeby to on Ci powiedzieł : " wypierdalaj".

Gość Drzwi_bez_klamek
Cieszymy sie, ze moglismy sie do czegos przydac, hehe

Gość nie pytaj o zgodę faceta
bo co on ma do twojego wyjazdu. to twoja przyszłość, a facet, jeśli mądry, to to zrozumie. a z głupim i tak niczego nie zbudujesz. jedz, i realizuj siebie bo takiej szansy możesz więcej w życiu nie mieć. chłopaka znajdziesz zawsze, a swoją przyszłość buduj na pewnych fundamentach, a nie obietnicach bez pokrycia, co do faceta, którego musisz o wszystko pytać. jedź więc i nie myśl, co na to chłopak. życie przed tobą, a chłopak, jeśli rozgarnięty, poczeka. a jak nie, niczego nie tracisz, wręcz przeciwnie, zyskasz. pozdrawiam :)

Gość ankahanka
wyslij mu sms-a: czesc jade na 4miesiace do USA. no to na razie:)