Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danny8_1991

Czy wszystkie kobiety są bierne??

Polecane posty

he he he. wkładasz mi w usta słowa których nie powiedziałem. Nie mówie że seks z nią mnie znudził, to raczej jej osoba... i nieumiejętny kontakt ze mną i brak jej zaangażowania w związek mnie znudził. Za mało masz argumentów żeby mnie oceniać, więc może sobie odpuść

Gość ona23lat
Na pewno znajdziesz taką która nie będzie bierna. Myślę, że jest więcej kobiet co wiedzą co chcą.

Gość he he he
cyt "ja jestem inicjatorem wszystkiego. Spotkania, pieszczoty, seks. Kobiety jakie spotykam na swojej drodze są bierne, brakuje im inicjatywy." koniec cytatu - przeczytaj go doslownie i czy wyraziles sie jasno??

tak to są moje słowa... ale czy tu jest gdzieś napisane że odnosiło się to to do mojej ostatniej dziewczyny, o której toczyła się dalsza dyskusja. Czytasz miedzy wierszami i mam wrażenie że to co chcesz przeczytać

Gość terefere111
ja mam dokładnie na odwrót, sami bierni mężczyźni :o

no to tylko dowód na to że nie spotykamy na swojej życiowej drodze odpowiednich osób.;p

Gość farfallina21
może po prostu ona tka była, nie wszystkie laski takie sa... sama wiem po sobie, ze nie ma nic lepszego jak zabawy w łóżku i przejmowanie inicjatywy:D, ale do tego potrzebny jest odpowiedni partner który się do tego opasuje:)

Gość farfallina21
widocznie była zimną flądrą:P bez obrazy:)

Gość eva11
ja jestem nad aktywna:( facet mi ucieka i nie moge go dogonic:)

na takie poprostu trafiłeś ale jesteś jeszcze młody całe życie przed tobą kiedyś znajdziesz tą wlaściwą godną ciebie i twoich pieszczot

donkapatke w jej przypadku miałem na myśli to że nie angażowała się w związek. Liczę na to że prędzej czy później poznam dziewczynę która spełniłaby moje oczekiwania, jak na chwile obecną to rozczarowałem się tylko kilka razy.

Skoro tylko kilka razy się rozczarowałeś to oznacza ze nie wszystkie jesteśmy bierne

hmm... może źle to ująłem. Chciałem powiedzieć bardziej że nie spotkałem tego czego oczekiwałem a tylko rozczarowałem się kilka razy.

za duże wymagania?? Nie wiem, wole być ambitny i mieć przy sobie kogoś takiego kto spełni moje oczekiwania niż być z kimś kto w ogóle mi nie leży. W życiu każdy dąży do ideału, jak ktoś sobie stawia wysoko poprzeczkę to jest skazany na niepowodzenia, ale zwykle prędzej czy później osiągnie cel. A wtedy to lepiej smakuje.

Ideał? zależy jak widzisz swój ideał? każdy widzi inaczej swój ideał.ale masz racje, po co być z kimś, kto nie odpowiada nam w pewnych aspektach życia.Tylko że ja z doświadczenia wiem, że ideałów nie ma, każdy ma w sobie jakieś złe cechy.sztuką jest nauczyć się z nimi żyć albo pomagać je zmienić, może nawet pozbyć się.

Gość trochę starsza ale nie dużo
Temat ze wczoraj ale podtrzymam. "kogoś takiego kto spełni moje oczekiwania" To stwierdzenie brzmi mało romantycznie... Spotykałam się z kimś o takim podejściu i nigdy więcej! Związek w którym ktoś ma spełniać oczekiwania (i to jeszcze pewnie nie jest tego świadomy! bo mu tych oczekiwań nie przedstawiono wprost) jest z góry skazany na porażkę... Co do 'trafiania' na bierne kobiety to jest to wyłącznie kwestia tego kogo wybierasz, kim się interesujesz. Wiadomo, że jest od groma aktywnych, żywiołowych kobiet. Można to poznać nawet po 5 minutach znajomości. Jest więc jakiś powód dla którego wybierasz te bierne (może boisz się że tamte są zbyt łatwe? albo czegoś innego?)

Gość ProwokatoRrrRR
Jeżeli chcesz uczestniczyć w darmowym lotto z pewnymi nagrodami dostępnymi 24/7 to napisz na gg: 8297829! Nic na tym nie stracisz. Podam Ci wszyskie informacje!