Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma bata taka prawda

przecietna z twarzy dziewczyna ze swietna figura zawszw wygra z dziewczyna..

Polecane posty

Eastern - 80, 85 D,DD, w niektórych firmach E - zależy jaka firma :)

Gość to mamy odpowiedź
to kwestia dużych tzytzków

Gość eastern
ONA! Fajny biust. Taki jędrny i stojący. Gratuluje:)

ale ja tez mam raczej spore tzytze:o Ona.. czyi na focie tojednak Ty?

Gość jur absolut ołrajt
''no niestety to juz wiem dlaczego ja - istota o ogolnie ladnej facjacie ale wstretnym kinolu ktory szpeci mi ja niemilosiernie(ale juz niedlugo pojdzie pod skalpel ) i o ladnym, sexownym cialku, okraglych biodrach, sporym biuscie jak na swoj wzrost, jedrnych i okraglych posladkach oraz o platynowym blond kolorze wlosow, z kolczykami w ciekawych miejscach i tatuazami mialam zawsze o niebo wiecej chetnych na sex niz kolezanki o idealnych facjatach ale ogolnym image szarej, pospolitej mychy i niefajnym ciele... dla psiej rasy- chlopow nie liczy sie morda ale prowokujace dodatki tj solara, tipsy, czarne badz bardzo jasne blond wlosy, sexowne cialo i ubior. mam kolezanke ktora ma morde jak wiedzma, normalnie jola rutowicz to przy niej labedz, nochal gorszy od mojego bo ogromny i garbaty, brzydka meska twarz z dluuuga broda ale o ubiorze k**ewki, zadbana, fajne cialko i non stop trafial sie jej nowy adorator '' Egzaktli!!! Tak już jest.

Normalne są, nie duże :P Większość kobiet takie ma - tylko większosć nosi niedobrany rozmiar cyckonosza (za mały). U nas rozmiarówka się kończy na D a sprzedawczynie wszystkim wmawiają że B wygląda świetnie ;) http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Wiadomo warto przymierzyć rozmiar mniejszy niż tam wyjdzie, bo nic doskonałe nie jest ;)

Gość qfeiufzef
sratatata tak sobie powatarzajcie. studiowalam na mechanicznym i mialam dobrze ponad 120 kolegow na kierunku swoim. prawidlowosc byla taka - do trzeciego roku raczej ogladali sie za "lachonami", samo zreszta tak nazywali te dziewczyny. lachony, obciagary, dupy i podobne. wylacznie do pokazywania i ruchania. wiekszosc miala niezla figure, twarz zazwyczaj przecietna ale nie wiadomo co sie krylo pod makijazem. kolo 4 roku zaczynali sobie szukac zon. jakbyscie popatrzyly na zdjecia tych lasek, ktore poslubili - pasztety wedle standardow z kafeterii. ani zgrabne, ani piekne. po prostu normalne dziewczyny, dosc przecietne. wlasciwie tylko jeden z kolegow poslubil naprawde piekna dziwczyne i tu zonk - gdy sie poznali miala powazna nadage ale widac milosc ja odchudzila i przyznam, ze patrze z zazdroscia na jej aktualna figure. do tego ma sliczna twarz, bez jednej zmarszczki, w wieku 28 lat. Cale mnostwo tych lachonow z przeszlosci, ukrywajacych prawdziwa twarz pod tonami tapety dzisiaj powinna nosic maski bo wygladaja jak zmeczone zyciem czterdziestki.

ja wiem, ze jakbym sie zakochala z wzajemnoscia, to bym schudla. przy ludziach malo jem, jakbym po pracy spotykala sie z facetem, to malutko bym jadla... w pracy zjem maks do 600 kcal, w wracam do domu 17.30-18.30.a pozniej jakby facet mi zajal czas, ale nie jedzeniem pizzy t bym schudla w mig:D nagrodzny bedzie te, kto zaryzykuje:P

Ja w ogóle sie zastanawiam, o czym tu jest dyskusja i co ma na celu? Nie ma czegoś takiego jak 'kto z kim wygra'. Ludzie maja różne gusta i nigdy nie wiadomo, co w danej sytuacji im podpasuje - może nagle ta grubsza dziewczyna będzie miała po prostu fajniejszy charakter, a może właśnie ta chudsza. Kto to wie? Nie mów proszę o czymś takim jak 'przegranie z kims', a już na pewno o przegrywaniu sylwetką, bo to można liczyć chyba tylko w wyścigu o jednorazowy numerek, na dluższą metę dyskwalifikują cechy charakteru. A co do nadwagi: zrzucić można, mam kilka koleżanek, które schudły zdrowo i bez głodzenia się, a za to efektywnie. Dlatego, o ile masa ciała nie wynika z choroby, to błagam, nie narzekaj, tylko bierz się za siebie. Przepraszam, ale to wynika z instynktu: nadwaga postrzegana jest jako oznaka złego zdrowia i dlatego wzbudza u większości facetów niechęć, dlatego nie ma co z tym walczyć, walczyć można z wagą.