Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole obowiazkoweee

jak go spytac czy czuje cos do eks???

Polecane posty

Gość pole obowiazkoweee

jest facet po ciezkich przejsciach. ona go rzucila. czasem cos powie o niej czym mnie denerwuje. miesiac temu powiedzial ze gdyby go nie zsotawila pewnie do dzis byliby razem (a na poczatku mowil w gniewie ze byla beznadziejna i pewnie dlugo by z nia nie wytrzymal :O) ciagle mysle o tym. nie chce wiazac sie z kims bedac dla niego klinem :( dodam, ze byl sam po poprzednim zwiazku przeszlo 2 lata. my jestesmy razem od pol roku.

Gość jak masz watpliwosci znaczy
ze czuje

Gość no jak to jak
?? "słuchaj, czy ty czujesz nadal coś do eks?" Najlepiej to prosto z mostu ;)

Gość pepsi cola twist
zawsze się coś czuje do byłych partnerów. ja np. czasem wspominam swojego byłego chłopaka, z którym byłam 2 lata ale nie na zasadzie "och och, kocham go i chce żeby wrócił" tylko tak po prostu :)

Gość pole obowiazkoweee
ake ja sie boje ze ona byla jego wielka miloscia :(

Gość Carmen30
Ktoś wyżej dobrze mówi, skoro masz wątpliwości, to pewnie coś czuje ... Intuicja sporo nam podpowiada. Ja też coś czułam, choć nie wiedziałam co się dzieje. U mnie to było wyraźne, bo to jakoś po roku po tym rozstaniu jego. Byłam pierwsza po niej. A ona pierwsza w ogóle. Był nawet w chwilach intymnych gdzieś daleko. W końcu mi powiedział. Teraz to kończę, bo uważam, że szkoda mojego czasu .. Choć on nie chce.

Gość do carmen 30
a ty sie w nim akochalas? jak sobie poradzic z tym? jak ja sie zaangazowalam, boje sie spytac o eks bo boje sie ze nie powie mi prawdy. bo raczej ona nie wroci do niego, wiec dlaczego mialby mowic ze ja kocha i tracic mnie? zreszta on ciagle mowi jak ja nienawidzi, jakby sam staral sie przekonac siebie :(