Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil23

Pryszcze, ale nie w strefie T

Polecane posty

Gość kamil23

Cześć, mam 16 lat i jestem chłopakiem. Od jakiś 2,3 lat męczę się z pryszczami... ku zdziwieniu nie mam ich w strefie te. Najczęściej wystepuja one na skroniach oraz kościa policzkowych. Tam gdzie wyskakują mi pryszcze nie mam raczej tłustej cery... tłusta mam na czole, nosie i brodzie ale tam mi nie wyskakuja. Obecnie uzywam zelu antybaktreyjnego tin tin ziaja, peelingu cleen deeper oraz toniku stay clean. na razie bez efektów po tygodniu. prosze o pomoc. czuje sie troche glupio z tymi pryszczami.

Gość tylko antybiotyk
kup sobie żel clindacne bez recepty lub benzacne

Gość kamil23
benzacne próbowałem i tylko wysuszył mi skóre...

Gość kamil23
fajnie ze pomagacie ;) a cos z domowych sposobow ??? a co myslicie o tym co ja teraz uzywam...

Gość tylko antybiotyk
clindacne, lub jeszcze aknemycin MAŚĆ

Gość kamil23
tradzik to moze za duzo powiedziane bo... czolo mam czyscte. na nosie kilka wągrów prawie nie widocznych jedynie na brodzie cos czasem wysokczy. najwiecej mam wlasnie na kosciahc policzkowcyh! i na zuchwie.

hej, polecam zabieg u kosmetyczki MIDRODERMABRAZJA bezbolesne usuwanko wygładzanko, super sprawa sama tez na to czasem chodze, polecam ;] faceci na moich oczach to robili także żaden obciach ;d a wręcz zadbanie. pozdro ;d

Gość kamil23
pierz czesciej poszewki poduszek ? serio mowisz ?

Gość kamil23
ten plyn za 6 zl na pewno sprobuje :D a tabletki nie wiem... kiedys mialem wizaxinum cos tam niby dawalo.

Gość kamil23
czytam ze ten afronis jest bartdzo silny i ma alkohol... moze jakies wskazowki co do jego stosowania... a co do poscieli to co ile zmieniac ? :P

Gość kamil23
no raczej :) a te parówki codziennie czy jak ? krem nawilazajacy po afronisie wskazany ?

Gość steraynian
haluoooo :D

Gość afronis
dawniej zwane afrodyta / adonis - swietny plyn. stosuj go tylko na syfy. ja mam juz ponad 20 lat. zaczelam uzywac go jako nastolatka i syfy ladnie sie goily po nim. nie przejmuj sie, ze ma alkohol - ja mam cere wrazliwa i potrafie sobie cala twarz tym wysmarowac i jest ok. moja mama tez sie tym czasem posmaruje

Gość afronis
jesli chodzi o krem po afronisie, to niekoniecznie, sam zobaczysz czy twoja cera tego wymaga. jak bylam mloda:), w twoim wieku, to nie musialam po tym zadnych kremow uzywac, baa nawet lepiej, bo nie zapychasz sobie skory wtedy.