Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -czysty jak łza-

Dziewczyny , co powinienem zrobić teraz ??????????????????????

Polecane posty

Gość -czysty jak łza-

Strasznie podoba mi się pewna dziewczyna a ja jej. Wykazuje oznaki zainteresowania od kilku dni. Też ma 21 lat. Rozmawiamy trochę i pasujemy do siebie charakterem. Tylko że ze mną jest problem taki że nigdy nie miałem wcześniej dziewczyny i nie całowałem się. Chciałbym któregoś dnia podejść do niej i tak z nienacka ją pocałować aby było jakoś romantycznie , no wiecie :) No ale skoro nie całowałem się to pewnie nie umiem. Chyba wybiorę bezpieczniejszą opcję i jakoś jej o tym powiem. Tylko jak ???? Jak mam jej to powiedzieć ?

przestan, po co jej to bedziesz mowil? podejdz,pocaluj , to samo wyjdzie zobaczysz :D

Gość -czysty jak łza-
indis - jasne. Samo nic nigdy nie wychodzi. A jeśli nawet to co będzie z seksem ??? Uważasz że nie pozna że jestem prawiczkiem ?

podejść, pocałować i dostać z liścia po twarzy...taki plan działania widocznie masz, bo chyba nikt nie lubi jak ktoś siłą na nim coś wymusza radzę zając się dziewczyną, zaprosić do kina czy na spacer - bardziej rozowjowy plan

czysty to ze jesteś prawiczkiem u większości dziewczyn działa na plus ;)

Gość Bullina
Całowanie jest naprawdę mega łatwe i możesz to zrobić a zanim pójdziecie z sobą do łóżka to powiedz że jesteś prawiczkiem.

Jak powiesz, że nie całowałeś się to wtedy jest mniejszy efekt zaskoczenia. Później powiesz, albo w trakcie :)

co jasne.. tak jest. przeciez kazdy sie kiedys calowal pierwszy raz nie :P a co do seksu to powinienes powiedziec, a moze akurat ona tez jeszcze dziewica :) z tym, ze najpierw to sie spotykajcie, poznajcie a nie od razu o seksie mowisz :P