Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sharonnn

Faceci to sciemniacze

Polecane posty

Gość Sharonnn

Mam kolege na kursie, ktory oznajmil mi ostatnio ze b. Mu sie podobam. Facet jest calkiem ok. Dobrze sie dogadujemy. On ma zone i dzieci czyli dla mnie nietykalny. Ostatnio oznajmil ze jego malzenstwo to fikcja ,ze jej nie kocha. I jest ze wzgledu na dzieci.jasne ,juz w to wierze. Dlaczego faceci tacy sa?sa jacys uczciwi jeszcze? Szczerze to watpie

wiemy wiemy, chcesz uslyszec ze wam sie ulozy, ze zonaci faceci sa inni niz powszechnie wiadomo...zapraszam na topik kochanki to sie dowiesz co cie czeka

Gość Sharonnn
Nie tkne go poki ma zone. Wydawal sie szczerym fajnym facetem

Gość Sharonnn
Nie tkne go poki ma zone. Wydawal sie szczerym fajnym facetem

"Nie tkne go poki ma zone"..jakos ci nie wierze, gdyby to bylo dla ciebie takie oczywiscie to byc tu nie przychodzila ;)

Gość Sharonnn
Facet. Mozesz nie wierzyc. Juz zaplacilam swoje 'wiedzowe '

Gość buhehe oczywiscie z zona
mu sie nie uklada, jest tylko dla dzieci, zona jest wredna i w ogole be najgorsza a on taki biedny misiu :-D :-D :-D

Gość Sharonnn
Nie dotknę go, ale dam się dotykać przez niego... :)

Gość buhehe oczywiscie z zona
...szuka pierwszej naiwnej do przeruchania :-D :-D :-D

Gość była szczesliwa
Sharonnn: Mysle, ze dobrze wiesz co robic.. i znasz jego intencje ktore nie sa szczere.

Gość Sharonnn
Dokladnie tak.nawet nie wysilil sie na jakas zawila historie

Gość Sharonnn
Jestem troche zawiedziona. Jak tu komukolwiek zaufac. Nie mam obecnie faceta i chyba szybko to sie nie zmieni

Gość była szczesliwa
Sharonnn: szukaj plusow - nie dalas sie Jemu w to wkrecic. Dobrze kierujesz swoim zycie, jestes swiadoma siebie i dlatego znajdziesz odpowiednia osobe:)

Gość Sharonnn
Oby tak bylo .nie jestem juz pierwszej mlodosci i wiekszosc facetow na mojej drodze jest juz zajetych.trudno najwyzej bede stara panna a na koniec zjedza mnie moje koty:p

Gość Mnietek
A co to było: Juz zaplacilam swoje 'wiedzowe ' ??

Gość Sharonnn
Tzn ze mialam juz przygode z zonatym

Gość Mnietek
Taką całkiem seksualną? I jak było?

Gość Sharonnn
Nie jest to teraz istotne. Powtorek nie bedzie

Gość nie zonatym
Sharonn - bardzo dobrze, nie ładuj się w związek z żonatym facetem, bo dobrze to się nie skończy Niestety pełno jest ściemniaczy, którzy oszukają nas tylko po to, żeby zrobić na nas wrażenie i poderwać nas. Trzeba niestety na to uważać, ale z biegiem czasu coraz lepiej to chyba wychwytujemy:) I nie martw się, na pewno uda Ci się w końcu kogoś znaleźć, z pewnością istnieją jeszcze normalni faceci:) Na Twoim miejscu nie poddawałabym się i dalej szukała kogoś z kim mogłabyś się związać. Słyszałam coś o portalu matrymonialnym mydwoje, gdzie ludzie szukają poważnych związków, myślę, że to może być coś dla Ciebie, z tego co piszesz:) Wprawdzie nie korzystałam, ale koleżanka mi go zachwalała. Nie martw się, tego żonatego olej, a wkrótce na pewno kogoś znajdziesz z kim będziesz szczęśliwa:)

Gość wilan
Muszę się zgodzić z "nie żonatym". Związek z żonatym facetem NIGDY do niczego dobrego nie prowadzi! Lepiej o nim zapomnij. Chociaż skoro już tutaj nie piszesz, to może właśnie zapomniałaś:) Mam taką nadzieję, że dlatego, że już nie potrzebujesz porad, a nie dlatego, że były one nie po Twojej myśli... Co do tego portalu mydwoje, to fajnie, że o nim wspomniałaś, bo sama kiedyś tam byłam i faktycznie jak ktoś szuka kogoś na poważnie, to może się tam sprawdzić:) Ja wprawdzie znalazłam mojego obecnego narzeczonego na parapetówce kolegi, ale portal sprawiał wrażenie naprawdę niezłego, więc jakby ktoś chciał, to raczej mogę polecić:)

mężatki też ściemniają,nie tylko faceci.

Gość ipra
Wiadomo, że nie ma reguły, że to tylko faceci ściemniają:) Jednak wydaje mi się, że znacznie częściej robią to faceci, którzy szukają wrażeń poza związkiem