Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastaka88

tabletka 72h, rzeszow

Polecane posty

Gość jakastaka88

ktory ginekolog w rzeszowie bez problemu wypisze recepte na tabletke 72 h ????

Gość ln ubhyv
prywatnie każdy, na kase chorych ciężko znaleźć termin w wymaganych 72 godzinach

Gość jakastaka88
ale konkretnie nie znacie zadnego? najlepiej jakby na ubezpieczenie byl

Gość nanananna
na nfz zapomnij tylko prywatny cię ratuje

Gość kliogug
Z mojego doświadczenia to: - lekarz rodzinny odmówił bo stwierdził że on nie ginekolog i takich tabletek nie wypisze... - mój ginekolog po rozmowie telefonicznej (tylko) stwierdził że szansa na ciążę jest nikła więc i on nie widzi sensu brania tkiej tabletki,,. - tego samego dnia udałam się do szpitala i tam też mi odmówiono bo dyżurujący lekarz stwierdził że mu powody moralne i etyczne nie pozwalają - lekarz prywatny wypisał bez problemu...i polecił się na przyszłość :o

Gość aliszia27
mi taka przepisal lekarz pierwszego kontaktu na pogotowiu,bo tam sie zglosilam w nocy ze swoim partnerem

Gość jakastaka88
moze na Lisa-kuli w medyku?

Gość jakastaka88
a wiec w rzeszowie nie ma co liczyc ze jakis lekarz na ubezpieczenie wypisze recepe-wprost mowia zeby isc prywatnie. dasz 'stoweczke', 5 min. rozmowy i masz recepte... cudownie....

ja wolałabym ta stóweczkę dać i mieć swiety spokoj a nie chodzić i prosić o receptę

każdy lekarz (nawet dentysta i weterynarz - tak, serio) moze przepisac tabletke tego rodzaju. ich odmowa i wykrecanie sie sa nieuzasadnione prawnie. masz prawo zadac recepty na np. prostinor duo, a oni maja obowiazek taka recepte wypisac. jedyny mozliwy przypadek odmowy wiaze sie z zasadami moralnymi lekarza, co wczesniej zglasza swojemu pracodawcy, a Ciebie musi poinformowac o innych lekarzach, ktorzy moga taka recepte wystawic. i wcale nie prywatnie walcz o swoje! i wiadomosci dla Ciebie: http://www.federa.org.pl/index.php?page=article&catid=764&lang=1

Gość jakastaka88
walcz o swoje... walczylam: w dwoch szpitalach, 2 przychodnie, 2 telefony, nikt nie wypisze, bo co? bo nie! bo szpital nie moze wystawic, bo nie jestem ich pacjentka, bo nie wypisuje! szok... a tu przeciez chodzi o czas! jak nie pomascisz kasa to nic nie zrobisz... przykre to. ale mam nadzieje ze jeszcze zdarzylam...

Gość wole prywatnie
Ja tez wolę takie rzeczy załatwić prywatnie niż chodzić i się prosić i narażać na odmowę i docinki.

Gość jakastaka88
pseudonim artystyczny: ciekawe artykuly, jednak mysle ze malo to moze dac-tym bardziej ze chodzi o czas, lekarz mowi ze nie, to sie szybko szuka innego. u mnie niestety doprowadzilo to do tego ze i tak musialam isc prywatnie. ta cala sytuacja-te odmowy lekarzy, wygladaly mi jak jakas zmowa: nie wypisza recepty 'bo nie', a polecaja zeby isc prywatnie! dlaczego? dlatego zeby komus wpadla 'stoweczka' za 5 minut rozmowy... ja rozumie ze to nie jest zbyt dobre postepowanie-zażyc taka tabletke, sama bardzo bilam sie z myslami, ale jesli juz postanowilam to dlaczego lekarze mi to utrudniaja, przeciez to nie jest 'lek' zakazany i to raczej moja indywidualna sprawa. ale... z 4 lekarzy ktorzy mnie w ogole przyjeli to tylko jeden wprost powiedzial ze wcale nie wypisuje takich recept, a reszta wymigiwala sie bzdurami. mam nadzieje ze juz nigdy wiecej nie bede musiala znow przez to przechodzic. i nikomu tego nie zycze.

Gość monas
ja mam jedna ktorej nie wykorzystalam bo i tak sie nie przydala.. jesli chcesz napisz na prv

Gość ja ci powiem tak
albo jestes gówniara ktora poprostu nie umie sie zabezpieczać albo jak jestes starsza to tez jestes głupia ze sie nie umiesz zabezpieczać:P

Gość jakastaka88
juz zdobylam, zazylam i mam nadzieje ze zdarzylam. moze i jestem gowniara, moze i jestem glupia, ale wpadki moga sie zdarzyc kazdemu! i mysle ze chyba lepiej ze cokolwiek jeszcze robie w kierunku aby nie miec dziecka, niz zebym miala poddac sie, skoro nie czas jeszcze u mnie na dziecko. zycze Ci zebys nie miala/mial takiej sytuacji

Gość hahahha:D
moim zadniem jak ktoś nie znam konsekwencji seksu to wogole nie powienien uprawiać go

Gość jakastaka88
ja znam i wlasnie dlatego chcialam wziac tabletke, po niefarcie jaki mnie spotkal

Gość monia999999999
LILA FERENC MEDYK UL.PODKARPACKA jedyny lekarz który nie odmówił wypisania recepty w Rzeszowie na NFZ. Prywatni lekarze tez wypisuja ale nie zawsze. Nie polecam udawania sie do innych lakarzy, szpitali czy pogotowia. Nie ma co liczyc na pomoc.. Jak ktos jednak probowal to wie ze moze spotkac sie z nieprzyjemnymi komentarzami.

Gość Ana309
Witam!! czy moge gdzies w rzeszowie dostac recepte na tabletke do 72h? albo ma ktos moze odsprzedac?