Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolaaa123

Boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Po 6 dniach nie ma jeszcze objaw ciąży! Objawy pojawiają się po ok 1-1,5 miesiąca.. Nie masz się czym martwić skoro na dodatek miałaś dni niepłodne :]

Gość zluzujcie kobietki
aaa to sory, zamotalam sie :D

hihi a moze moja rowiesniczka jestes? ja to sie staram zeby ta dzidzia jednak juz byla :)

MalinowaMalinka kolejna z tych MADRZEJSZYCH :) witam cieplutko :)

Gość zluzujcie kobietki
ano ja grubo po 20 tce ;)

Do MalinowaMalinka Ale to kiedys nie teraz ten test ciazowy robilam. Myslisz ze nie mam sie co martwic?:)

Gość zluzujcie kobietki
Lola uspokoisz sie? :P :D

kuzwaaa lola bez kitu... wyjdz juz... kazdy Ci powie ze NIE JESTES W CIAZY !!! nie rob z siebie glubszej niz jestes. I nie pytaj kazdego kto tu wejdzie czy jestes w ciazy... bo nikt ci tego po literkach nie powie !

Gość zluzujcie kobietki
satinQ - nie nerwuj sie ;)

to sie nie da ! ja tez za bystra czasem nie jestem... no ale bez przesady...

satinQ Ja jeb**. Chcesz to sama mozesz wyjsc jak Ci cos nie odpowiada. To ze Twoj facet nie moze Cie zapłodnic nie znaczy ze mozesz jechac po innych..

lola Ty chyba koniecznie czekasz za ktos ci powie ,, tak lola mozesz byc w ciazy"

hahaha lolaaaa.... boj sie Boga dziewczyno :)

Okej mam nadzieje ze macie racje. Ale sory nie trzeba sie odrazu tak napinac tak?

hej... nie wiem co się dzieje i zaczynam się martwić. od stycznia mam problemy z okresem. co drugi miesiąc nie miałam... teraz też się spóźnia:( robiłam ok 10 testów i każdy negatywny. byłam kilka razy u lekarza i powiedział, że nie jestem w ciąży i okres miałam wywoływany. w lutym samodzielnie się zbadałam i po lewej strony podczas napinania mięśni wyczułam coś w rodzaju pęcherzyka...myślałam że to ciąża więc znów byłam u lekarza i on wykluczył ciążę.... nadal mam ten "pęcherzyk". dodam, że on nie zmienił rozmiarów ani położenia. dodatkowo czasem mam białe upławy z "grudkami".... pomóżcie:( co to może być??

Gość ajpod9006
Lola, zanim zaczniesz podejrzewac u siebie ciaze - poczekaj, czy nadejdzie okres. jesli nie, to wtedy sie martw... nikt nie jest w stanie powiedziec Tobie teraz na 100%, ze nie ejstes w ciazy. zadna z nas nie jest lekarzem, zeby z cala pewnoscia wykluczyc pewne stany organizmu. po prostu czekaj i nie martw sie na zapas. a nastepnym razem, gdy sie bzykasz, to po prostu uwazaj bardziej. i pamietaj - najlepsza antykoncepcja jest szklanka wody. ZAMIAST SEKSU, po ktorym sie tyle denerwujesz... masz 18 lat i jeszcze duzo czasu, zeby sie nabzykac za wszystkie czasy. czy to napewno jest warte wszystko Twoich nerwow? jesli jednak decydujesz sie wspolzyc - musisz liczyc sie z ryzykiem, ktore w zaleznosci od metody antyk. jest mniejsze lub wieksze. radze nastepnym razem kupic tabletki. skoro wspolzyjesz, to co Ci szkodzi isc do gina po ludzku i poprosic o tabletki, zeby nie orac mozgu ciaza? laski powyzej jakos nie maja problemow... mozesz zawsze w ogole nie wspolzyc - tak jak "pomooocyyy". i bedzie po sprawie :)

za chwile zapyta czy szklanke wody ma wypic ;)

Gość zluzujcie kobietki
baby nie spinajcie się bo kazdej sie okres zatrzyma :D

Gość ajpod9006
haha, zdecydowanie zatem wole pytania "pomooocy", przynajmniej sa rzeczowe :D i latwo wyjasnic czy mogla zajsc w ciaze czy nie :D:D:D bo Loli to widze mozna tlumaczyc i tlumaczyc i nie dociera :D a pani "pomooocy" to przynajmniej kumata jest :) bo nie wymysla...

ajpod9006. Okej rozumiem satinQ. Musze Cie zdziwic ale nie mialam zamiaru zadac takiego pytania :)

Gość ajpod9006
zluzujcie kobietki !!! moze nawet uda sie zajsc w ciaze ;>

Gość ajpod9006
Lola :) luzik! :) pelen luzik. rozumiem, ze sie denerwujesz, ale naprawde trudno komus z zewnatrz ocenic co i jak - BEZ BADANIA. takze czekaj cierpliwie na okres. a jak sie spozni tydzien - dwa, to zrob test, a potem GIN :) bedzie git!

Gość zluzujcie kobietki
ajpod :D ja sie nie stresuje bo nie chce z tego powodu zaciązyc :P :D

Gość ajpod9006
zluzujcie kobietki ; - )

Gość zluzujcie kobietki
satinQ - a mnie tu dobrze :D posiedze sobie jeszcze. :)