Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasiad

samo-lodzik

Polecane posty

Gość Sasiad

Ile żeber muszę sobie wyciąć żeby sobie zrobić loda?

Gość Sasiad
Jak się wycina żebra domowymi sposobami?

zapraszam do mnie. pomoge cie🖐️ albo zrobie tak ze nei bedziesz musial ich wycinac :classic_cool:

Tym czyms do cięcia szkła :classic_cool: kładziesz się na stol,a sasiad odwala za ciebie cala robote

Gość Sasiad
Już sobie złamałem żebra bo myślałem że to coś da ale dosięgłem tylko językiem. :(

Gość Sasiad
A może spróbujemy inaczej, jak zagadać obcą dziewczynę żeby mi zrobiła mi tego loda?

Gość Sasiad
Nie badz takim pesymistą. :( Bardzo tego pragnę. A może upić dziewczynę?

Jestem kobietą :P Jak sie upije, to po wlozeniu jej czegokolwiek do buzi musisz liczyc sie z ryzykiem bycia zarzyganym :P

Gość Sasiad
jakies doswiadczenia?

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050